Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewniaczekjeden

Dobrze zrobiłem, prawda?

Polecane posty

Gość pewniaczekjeden

Kilka late temu starałem sie o pewną dziewczynę. Niestety odrzuciła mnie, nie chciała mnie wógole na oczy widzieć. Kosza dała takiego jak tralalala. Po kilku latach teraz niedawno sie spotkaliśmy - wiecie, tak przy piwie, bo akurat na siebie wpadlsimy. Popisałem z nią trochę, gadki szmatki itp.. a ona po 2 miesiacach takich rozmów wyjezdza mi z tekstem ze bardzo przeprasza ze tak zrobila.. ze teraz jest we mnie taka zakochana, ze zle kiedy zrobiła... chore nie? Dalem sobie z nia spokoj. Teraz pewnie ryczy za mną albo cos w tymj stylu. ja zerwałem z nia kontakt. NIe chciała mnie kiedyś niech sie teraz w dupe pocaluje. I dodam ze nie jestem malolatem. mam 25 lat , ona tez gówniarą nie jest bo jest starsza ciutkę. A i zeby bylo ciekawiej - nie jestem ani bogaty ani nic w tym stylu..mieszkamy w duzym miescie, wiec chyba ma w kim wybierać.... Laska po prostu oszalała...

Gość pewniaczekjeden
okazję na co?? Leviatan na co??

Gość pewniaczekjeden
up

Gość Zalany miloscia
taaaak.. zajebisccie zrobiles... moim zdaniem straciłes szanse na cos bardzo waznego, moze jaka kobietka Ci tu wytlumaczy o c chodzi, ty najwidoczniej nie rozumiesz

Gość złośliwa 1283685
I co? może masz pewnie satysfakcje z tego że wydaje Ci się iż ryczy z rozpaczy że jej nie chcesz? więc musze zepsuć Ci Twoją pewność. Otóż na bank nie ryczy i ma to gdzieś.

Gość Zalany miloscia
no tu nie wiadomo czy ryczy czy nie, zalezy od kobiety ,ZŁOŚLIWA , nio nie? ale fakt.... przejebał kolo sprawe. bo wydaje mi sie ze skoro ona potrafila sie przyznac do bledu... to chyba jednak sie rzeczywiscie zakochala?

Gość złośliwa 1283685
ZALANY....może i się zabujała, może koleś ma kase no i nagle dostała amora. To jest ich sprawa .

Gość Bordo bodro.....?
Przeciez pisze ze lysy jest... nie ma kasy. wiec co z ta laska?

Gość Dzika dzikuska
no ... ciekawe co ona na to - ja bym ci w morde dałą!!!

Jeszcze brakuje, zeby latal za nia. Facet ma miec jaja, a nie wydmuszki. Teraz sie zgodzi, a potem ona zauwazy ze moze go miec kiedy zechce, to go kopnie w dupe. Przypomniala mi sie pewna historia. Dziewczyna rozstala sie z chlopakiem, zaraz po jej rozstaniu zaczelismy ze soba chodzic. W lozku byla kurwa niesamowita, te cycuszki mniaaam. Po miesiacu napisala mi smsa, ze z nami raczej nic nie bedzie, ze kocha tamtego. Mysle to hoooj, wracaj. A ona, po chwili mi pisze. Teskinsz, ja - Nie, Ona - Czemu itd az w koncu jak zauwazyla, ze mnie to nei rusza, to zaczela robic przedstawienie, ze chce ze mna byc, ze to mnie kocha, a nie jego, ze to ja i takie sranie w banie.... Nie pokazuj, ze to ona jest gora. Pobaw sie nią, a pozniej, jak sprawdzisz jej uleglosc wzgledem ciebie, to przystap do akcji

Gość albo albo albo i albo
albo mam deja vu, albo to juz było :)

Gość sami idioci...
tak bawcie sie laskami ...a potem sie dziwicie czemu wszytkie kobiety tak was w bambuko robia. ano robia - bo jak wy zachowujecie sie jak debilątka to nie da sie inaczej. a ten kolo - autor - ja cie powiem tak - tys ja skreslil na samym poczatku, nie trzeba bylo z nia pisac.. bo mi sie wydaej ze autor rozkochla panne - i tu juz okazal sie kretynem. inaczej dziewczyna by tak nie zrobila - ludzie, heloooo ona jest juz dorosla kobieta. skoro powiedziala ze kocha, moze trezba bylo sprobowac, sprawdzic.. I nie mysl ze ryczy za Toba. ona teraz ewentulanie ma cie za frajera ktory sie duma uniósł. I co, lyso ci autorze?tak, tak.. ona cie wlasnie za takeigo ma.

Gość pewniaczeku jeden pytasz czy
stwierdzasz, że zrobiłeś dobrze? odegrałeś się na niej, stan rywalizacji 1:1 ... żałujesz, że ją odtrąciłeś?

Gość pewniaczekjeden
Moze i rozkochalem... ale chyba wiedziala ze nie wchodzi sie dwa razy do tej samej wody? na co liczyla? ze rzuce sie jej w ramiona i powiem :"Tak tak Madziu, ja tez cie kocham i zyc bez Ciebie nie umiem" ?? umiem - nauczylem sie.... i wielu innych rzeczy, ze wy kobiety jesteście w większości zle i tylko szukacie barana co wam bedzie komplementy słał etc.

Gość pewniaczekjeden
nie mowie ze zaluje... zrobilem to co uwazalem za sluszne.. ciekaw jestem jak to wyglada z zewntarz, stad moje pytanie.

Gość pewniaczku jeden pytasz czy
wcale nie jesteś ciekawy, tylko pytasz bo mimo urażonej wcześniej dumy masz teraz wątpliwości...

Gość wow:)))))))))
z jakiego miasta jestes???? bo chyba cie znam:O

Gość sami idioci...
i powiem ci wiecej - bedzie ci kiedy naprawde lyso jak zobaczysz ja z innym , szczesliwą, być moze juz z dzieciaczkami - wtedy moze bedziesz zalowal bo mogla no byc twoja. Sorry pewniaczku, ale z takim podejsciem jakie ty masz, to ciebie raczej nie widze w roli kochanego meza i tatusia... ktora by cie chciala...

Gość pewniaczekjeden
z Wrocławia jestem.. to ciekawe czy mnie znasz..:D

Gość pewniaczekjeden
jakie watpliwosci... laska nie moja juz - nie chciala kiedys , to po co mi teraz. i tu chodzi o czysta ciekawosc.

Gość dr lew starowicz
A mogłeś poruchać sobie... :D🖐️

Gość wow:)))))))))
haha,wiedzialam spieprzaj palancie zanim ujawnie ktos ty:D:D:D

Ty się dumą unosisz... nic do niej nie czujesz? Spotykałeś się tylko z nią żeby się odegrać?

Ludzie, opamietajcie sie, jak mozna kogos pokochac przez smsy. olal bym svke cieplym moczem, miala szanse, stracila ją. Albo zrobil, zeby za mna latala i wiedziala, ze ze mna zwiazek to nei przelewki.

KSW nie zawsze da sie w życiu wszystko stawiać na własnych warunkach... Związek to nie jest zbiór zysków i kosztów. Jak się kogoś kocha to czasem trzeba zgiąć kark i nie jest to żadną ujmą. Ona to zrobiła, więc uczucie jej jest szczere... cholerna męska duma!!!

Nie mozesz kogos kochac nie znajac go tak naprawde. Ona jest nim tak naprawde tylko zauroczona. Ja zrobilbym tak. Olal ja, ale nie urywal kontaktu, ale pokazywal, kto jest gora i ze nie jestem facetem do zabawy. Jakby chciala nadal utrzymywac ze mna kontakt, to moze by cos z tego bylo, jakby ona sie odniosla duma, to niech spierd.....

to już autor sam musi zdecydować co zrobi... powodzenia życzę :)Ale jeśli ma to wyglądać tak jak KSW mówisz to lepiej dać sobie spokój i nie zaczynać związku od chorych gierek i wycieraniem kimś podłogi za grzeszki z przeszłości

miało być oczywiście wycierania, przepraszam :)