Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wszystkie nicki są zajęte

Klasyczny problem. Różnica wieku.

Polecane posty

Gość LadyLady24
Mam 24 lata, mój facet 31 i jest ok. Autorko musisz go wyczuc, bo widzisz pisza ci dwie opcje albo bedzie dobrze, albo to facet który dobrze sie maskuje i jak dojdzie do oddania siebie to wtedy wyjdą kwiatki.....

Gość Optymistka:)
To, że Ty jesteś dojzrałą to połowa sukcesu, ale czy ten męzczyzna jest dojrzały?!

Gość cyk cyk cyk
LadyLady24 a w jakim wieku bylas jak poznalas swojego faceta?/

Nie wiem, wydaję mi się że tak, ale za krótko go znam by móc to stwierdzić. Problem numer dwa - mieszkamy od siebie jakieś 60 km, ale to nie jest aż tak dużym problemem, bo to tylko godzina pociągiem, a dla niego nawet nie cała samochodem.

Gość LadyLady24
poznalam go jak mialam 19 lat, on mial wtedy 26, ale to bylo tylko takie poznanie siebie z widzenia, ale wiem jaki byl bo nasze mamy się znały tez wcześniej juz, leżały razem na sali w szpitalu na operacje, a jak zaczęliśmy być ze sobą mialam 23 lata...

Gość LadyLady24
Wszystkie nicki są zajete---> a jak sie poznaliście???

Gość cyk cyk cyk
LadyLady24 no wlasnie mialas juz 23 lata o 5 wiecje od autorki skonczylas juz edukacjie na minimalnym poziomie albo pracowalas albo mialas studia na ukonczeniu i te 5 lat roznicy w doswiadczeniu zyciowym w tak mlodym wieku to naprawde bardzo duzo

Gość LadyLady24
cyk cyk cyk co wcale nie znaczy ze nie moglam trafic na kompletnego idiote, który tylko by mnie wykorzystał i porzucił....

Gość LadyLady24
HHmm to nie wiem, ale tak patrząc na to wszystko to facet wykształcony, poważnie myślący, bawiłby się w czatowanie??? Chyba, ze naprawdę wszedl tam z nudów i jakos przez przypadek poznal Ciebie...

On twierdzi, że wszedł na ten czat bo ma tam wirtualnych znajomych, których poznał już dawno. A poznaliśmy się tak, że ja zaczęłam wygłaszać moje filozofie na ogóle, on podłapał temat, potem jakoś złapaliśmy wspólny temat i tak poszło :)

Gość LadyLady24
Wirtualni znajomi na czacie.....hmmm mnie to nie przekonuje wcale....

Gość Optymistka:)
Ja nie widze żadnego problemu w czatowaniu! Teraz też siedzimy przed monitorami i prowadzimy taki "mini czat" a wcale nie mamy wobec siebie złych zamiarów;) Może chciał z kimś pogadać i trafił na sympatyczną dziewczynę??

Wszystkie nicki są zajęte => Dzewczyno ty się raczej martw o niego. W ieku 26+ to człowiek powoli chce sobie życie ułożyć. Masz 18 lat, w każdej chwili może Ci się zmienić. Co jak wpadniesz? Jesteś gotowa z nim zamieszkać? Nie żal Ci będzie za 5 lat, że spędziłaś młode lata z jednym gościem miast dawać doopy jak koleżanki?