Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskaweczka2010@gmail.com

Czy to ciąża??

Polecane posty

Witam Wszystkie kobietki!! Jestem niecierpliwa dlatego piszę na tym forum. Bardzo pragnę dziecka więc pewnie można to jakoś wytłumaczyć... Opiszę wszystko po kolei i liczę na wasze opinie. Miesiączkę dostałam 7 maja i po jej skończeniu w pięć dni póżniej zaczeliśmy starać się z męzusiem o dzidzię. Kochaliśmy sie co dziennie. Cykle mam 31-34 dniowe ale wiem kiedy miałąm owulację bo miałam rzadki sluz, przezroczysty. Po tej że owulce przez cztery następne dni pobolewały mnie jajniki, ra prawy, raz lewy albo podbrzusze, takie lekkie kłucia. do tego dochodzi jeszcze ból piersi ale tylko przy dotyku i po bokach w okolicy pach a gdy kochałam sie z facetem bardzo bolał mnie lewy jajnik na przemian z podbrzuszem i tak ptrzez cały stosunek. gdy zmienialismy pozycje zauwazyłam na jego członku gesta o mlecznej barwie wydzieline z mojewj pochwy. bylo tego sporo teraz tez go mam na majtusiach co dziennie ale juz w mniejszych ilosciach. jak dotykam sie w miejscach intymnych to czuje ze jest tam mokro ale to tas biala wydzielina widac to szczegolnie na czarnwej bieliznie. i tzw brzuszek jak balon. po 4 dniach jajniczki przestaly mnie bolec teraz tylko sporadycznie zakłuje . ale piersi bola nadal tez przy dodyku do okresu nastepnego (oby go nie było) zostało mi jeszcze ok12 dni i wiem ze przed okresem mialam zawsze widoczne zyly na piersiach a teraz juz je widac prosze o rade czy to sa jakies poczatkowe objawy ciazy? takie na ktore przewaznie nie zwraca sie uwagi?? i mam mniejszy apetyt. prosze doradzcie rowzniez kiedy moglabym isc do ginekologa sprawdzic . u nas lekarz nakluwa palec i na wskaznik spuszcza kropelke krwi, po chwiili mozna odczytac wynik. z góóry dzieki za wypowiedzi!!!!

Gość chyba 2 dzien kolejnego cyklu
to jeszcze za wczesnie by cokolwiek powiedziec... podejrzewam ze owulacje mialas kolo 20 maja, wiec nawet jesli doszlo jzu do zaplodnienia, to jest szansa ze jajeczko nie zdarzylo sie nawet jeszcze zagnieznic... za szybko chcialabys wiedziec, a tu niestety trzeba czekac ;) wiecej bedzie wiadomo dopiero blizej miesiaczki :)

Gość dshjjsgbgjvd
tak to ciąża.

dziękuje kobietki wiem, że to być może za wcześnie ale tak bardzo tego pragnę...

Gość qwer
to chyba za wczesnie na takie objawy na owulke mogl cie bolec,i jak ja nie mglam zajsc w ciaze to sie dwiedziala ze za czesto si kocham bo codziennie i plemniki sa slabsze.kup sovie testy owulacyjne ja mam juz coreczke:)

Gość hir
to choc tu do mnie mam plemniki TERMINATORY wiec urodzisz po trzech dniach!

no nie wiem czy na owulacje ja juz mialam mialam zadki sluz, przezroczysty... i jak mialam go dostac to tez mnie pobolewal potem podczas owulacji mialam spokoj i po niej mnie bolalo...

Gość tor
lepiej do mnie!!!!!jak ci zasadze to sperma nosem pojdzie!!!!