Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pewna

kafeteria coraz nudniejsza

Polecane posty

Gość nie pewna

coraz bardziej nudno na tej kafeterii :/

Gość nie pewna
Co z tym zrobic:p nie chce wymyslac topikow sztucznych i prowokacji :p a akurat nic interesujacego do napisania nie mam , ale poczytala bym z checia:)

to zależy co chcesz poczytać, czasem można tu sporo poczytać o takich życiowych problemach, sprawach. Nie raz ktoś mądrze prawi :) dawaj jakiś temat :classic_cool:

Gość nie pewna
Właściwie moglabym wrzucić fotkę mojego tlustego tyłka pokrytego celluctisem to od razu by się rozmowa ożywila. :)

Gość pierniczycie
tu jest ubaw 24 na dobe!

Gość nie pewna
Wiem czytuje czresto fajne tematy z dobrymi radami . A czasem porpsotu mozna sie posmiac z ludzi ktorzy pisza dla samego pieprzenia glupot:P i tez jest wesolo

hm..... wyczuwam , że poziom konwersacji coraz wyższy :classic_cool:

Gość nie pewna
He moze uda nam sie razem jakos zabic nude;/ ma ktos cos ciekawego do powiedzenia?

Gość fajansiarz
Takie kolorowe, ze sznurowadłami? :-)

Gość ladaco
tez wyczuwam nudę

Gość Wolvfram
Hej, chcecie temat to Wam podrzucę , tytuł artykułu 'kobiety to są śmieszne' , domyślam się że za moment mnie oplują kobiety ale dzisiejsza sytuacja z akcji powodziowej wyglądała tak : " wojskowi w trakcie akcji powodziowej do transportera pływającego wprowadzili wypindrzoną i wymalowaną damulkę w wieku ok. 35 lat , aż tapeta z niej spływała i damulka trzymała na rękach pieska Yorka przytulając się do niego :) i najspokojniej w świecie siedząc w transporterze opowiadała dziennikarce, że już ma dość tej wody ale jej mąż został w domu i ratuje krowy , świnki i inne zwierzęta przed powodzią " - nowoczesna kobieta , tylko jej mężowi pozazdrościć , ona to ma sielankę i luzik a ten jej zapierdala :)