Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananananaannanananaan

twardy brzuch w 6 mc - kto tak mial

Polecane posty

ja ma zapisany tylko magnez. twardnieje mi bardzo czesto, kto tak mial dużo leżałyście?

Gość mariankas
Ja tak miałam lekarz sierował mnie do szpitala z podejrzeniami przedwczenego porodu. Lerzałam tydzien i podawali mi zwykły magnez tylko kropelkowo i nospe 3x dziennie. Nic nie pomoglo:( A teraz jestem w 38 tyg ciaży i nadal czekam na poród:)

ja byłam w szpitalu prawie tydzien, dostawałam tylko magnez, jak wyszłam wszystko wróciło:( cały czas sie stawia, co prawda wiecej chodze ale mam dwuletnie dziecko i nie moge leżeć cały dzień:( a nospe moge tylko doraźnie. czy ona ma jakiś wpływ na dziecko?

moze to byc normalne a moze i nie...ja tak mialam lezalam 10 tyg. w szpiutalu bo mialam juz rozwarcie i twardnienia brzucha...

ja nie miałam rozwarcia ale żyje w srasznym lęku że cas sie zacznie dziać niedobrego:(

Gość eewrwererrew
Ja chodziłam z twardym brzuchem od 6 miesiąca, ale musiałam dużo leżeć i odpoczywać, nie dźwigać ciężarów, brac Nospę i magnez. Nie miałam rozwarcia. Skoro nie masz rozwarcia ani skurczów to bierz to co nakazał lekarz i się oszczędzaj. Nerwy też uspokój, bo to niepotrzebne.

Gość mariankas
nospa jest nie szkodliwa. Ona dział tylko rozkurczowo. Ja po wyjściu ze szpitala wcale nie lerzałam tylko częściej odpoczywałam.

moja gin powiedziała że mam miesiac leżec - chciałabym ale jak to pogodzić z obowiązkami. najgorsze jest to że w szpitalu jak leżałam to brzuch był miękki a ja jak wstaje już twardnieje