Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Radymilos

Czy odpisac?

Polecane posty

Czy odpisac do kogos kto cie zdradzil, ja chyba nadal ja kocham ale nie moge zpomniec tego co zrobila.A o to tresc: ..cześć!!! ..może nie powinnam pisać, a Ty może nie odpiszesz.. wszystko dobrze? A w jej ksiazce adresowej jestem dalej wipsany jako KOCHANIE MOJE Co robic?

Gość nic nie czujesz bo...
odpisz:) przecież widać, że się kochacie i prędzej czy później do siebie wrócicie:)

Gość ja powiem tak ....
to już Ty sam musisz wiedzieć czy potrafisz wybaczyć zapomnieć i w razie czego nie wracać do tego że Cię zdradziła ...jeśli nie będziesz potrafił to daj sobie spokój i zignoruj ... pamiętaj że jak się kocha to się nie zdradza to podstawowa zasada

wiecie co jest najlepsze ze to nie byla jedorazowa zdrada trwala okolo 7 miesiecy, ten pan jest zonaty a jego zona przez ten caly czas byla w ciazy wlasnie urodzila dwa tygodnie temu mu corke.A to co ja odkrylem bylo straszne znalazlem ich @ jak do siebie pisali.Ale to nic my mielismy sie pobrac 26 czerwca tego roku,a nie moge jeszcze zapomniec o malej bo moja narzeczona miala dziecko z poprzedniego zwiazku,ale mala nie znala prawdziwego taty a zawsze bylem ojcem dla malej.Tylko to boli jak dziecko ci mowi ze widzialo mame jak sie kompie z Tomkiem nago,mala ma juz 5 lat i duzo rozumie.Ja nie tylko kocham moja narzeczona ale mala rowniez.Naprawde czuje sie jak ktos by mi zmiksowal mozg i serce.

Gość ić pomuc powodzianom lepij
co za szmata, na oczach dziecka:O kolejnego tatusia jej chciala podarować?:O a teraz dzieciak mu sie urodzil to ja olał

Gość ja powiem tak ....
no to rzeczywiście szkoda tej małej ale ja bym sobie dała spokój z taką osobą jak raz zdradziła to być może nie będzie to ostatni raz najpierw zabawiała się na boku a później jak facet ją olał chce wrócić do Ciebie tylko pytanie na jak długo nie wiem ale ja komuś takiemu bym już nigdy nie zaufała ...nie dość że zrobiła krzywdę Tobie to jeszcze temu biednemu dziecku

Gość wiesz powiem ci że
nie wiem kim dla niej jesteś ale napewno nie tym z którym chce spędzic życie,byłeś jej potrzebny i tyle,zabawiała się pod twoim nosem, to nie jest jednorazowy wyskok,tylko kilkumiesięczna znajomość, daruj sobie, pewnie ja kochasz skoro szukasz pomocy ale tak czy tak na jej miejscu nie pisałabym:może nie powinnam pisac tylko prosiłabym o przebaczenie,i robiła wszystko by ja uzyskać, tak robi ktos kto kocha, i wiesz wczesniej czy później zdradzałaby cię,wiem bo jestem kobietą i mam mnustwo koleżanek które wala w rogi porządnych mężów, odcierp swoje i w długą albo zastanów się czy zniesiesz to kolejny raz,przykro mi,szlak mnie trafia jak czytam takie rzeczy,porządne kobiety trafiają na zdrajców a porządni faceci na...ach szkoda słów

Dzieki wam za opinie,ale zapomnialem doda ze ten pan jest policjantem.A tak jak sobie poczytalem forum jest tu duzo zdradzonych zon przez policjantow.Moze oni probuja odreagowac to co sie dzieje w pracy, bo nie fajne jest byc caly czas na komend waruj.

O ludzie! co Wy chcecie od tych policjantów? :) Ok. zgadzam sie, są debile, któzy uganiają się za spódniczkami za wszelką cenę, ale znam takich, którzy są naprawdę normalni;) Nie można uogólniać