Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kredka na baterie

Ważne! Problem z Vistą i HTML

Polecane posty

Mam problem- mój komputer nie chce otworzyć mi strony html w notatniku.. Muszę zrobić stronę na zaliczenie, klikam prawym przyciskiem otwórz za pomocą i wśród propozycji programów nie wyświetla się notatnik.. Wie ktoś jak to "obejść"??

Gość macinool
Kliknij prawym przyciskiem na plik. Z menu wybierz "edytuj" i gotowe. U mnie zawsze działa.

Gość ukryty mąż
Jak ktoś ma Office to odpali mu się w Wordzie :)

Klikam edytuj i otwiera mi w Wordzie to co jest w html.. Klikam prawym i pojawia mi się otwórz za pomocą- jakieś programy i otwórz programem domyślnym.. Chce wybrać notatnik ale nawet mi go nie znajduje.. A mam na kompie notatnik żeby nie było:P

Gość ukryty mąż
Zrób tak jak radziłem pindo, czyli przeglądaj i wybierz program z katalogu Windows

Gość fffxxxxxxxxxxx
buajahaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Prawym przyciskiem "Otwórz za pomocą" a potem "wybierz program"

Spoko już mam.. Musiałam notatnik przenieść na pulpit tzn skrot utworzyc bo inaczej wogole nie znajdowal notatnika:/ Nie wiem dlaczego.. A przegladaj juz mowilam ze nie widzial notatnika.. Ale dzieki;)

Gość ukryty mąż
notepad.exe jest w katalogu windows :O Ja wiem że kobiety lubią udawać nieporadne, ale lepiej z tym nie przesadzać !

Gość ukryty mąż
A czy nie lepiej otworzyć notatnik i wybrać w filtrze zamiast *.txt to wszystkie pliki czyli *.* i sobie otworzyć jaki się chce ?? można też zapisać dowolny plik jeśli jego nazwę poda się w "" czyli zapisz jako i nazwa "mampomyslnastrone.html" zapisze się wtedy jako HTML a nie txt.

Ja już wszystko robiłam:O Moja kolezanka ma też Vistę i problemu nie bylo z otworzeniem. Kolega juz nie mogl. Nie wiem od czeto to zalezy. I jak mowie ze w katalogu nie bylo notatnika to nie bylo:D

Gość ukryty mąż
sraty taty pierdaty ;) napisz w pasku wyszukiwania/uruchamiania notepad.exe