Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny_kwiatuszekkkkkk_

chce mi sie plakac....

Polecane posty

mam pewien problem, juz sama nie wiem co mam zrobic z soba, od jakis 2 miesiecy spotykam sie z pewnym chlopakiem, jest nam cudownie jak jestesmy razem, on sam mi o tym mowi ze jest mu ze mna wspaniale. Widze ze stara sie o mnie, jednak jakis tydzien temu odezwal sie do mnie moj ex i wszystko popsul:( caly czas nachodza mnie mysli ze ten nowy chlopak sie tylko mna bawi, wkurzam sie za pierdoly. wczoraj np: gadaalm z nim chwile na gadu, ale musiala wyjsc bo kumpel do niego wpadl, nie bylo go kilka minut i sie wkurzylam i wyszlam z tego gg, potem weszlam znowu ale on juz nic do mnie nie napisal. Po 23 dopiero napisal ,spytal sie czy jestem. mnie juz nie bylo. nie wiem co powinnam robic, ocencie moje zachowanie, nie chce zepsuc tej znajomosci to naprawde fajny chlopak. odpisalam mu przed chwila na jego wczorajsza wiadomosc ale on mi nawet nie odpisal i wyszedl z tego gadu. najprawdopodobbniej musial cos zalatwic.co mi radzicie??? jak z nim postepowac?

Gość o co chodzi??!!
a nie lepiej do niego zadzwonic? taka zabawa w gg jest na poziomie gimnazjalistów...

Gość Luidżi
pewnie wyszedł na dupcie

nie chce dzwonic, nie hce sie narzucac, jest mi smutno bo w weekend bylo nam tak cudownie widzialam jaki jest szczesliwy ze mna, nie wiem co ja mam takiego w sobie ze wszystko niszcze,wszedzie doszukuje sie tylko zlego , on naprawde byl dla mnie dobry nie to co ten ex ktory mnie wykorzystywal tylko. nie wiem jak sie wyleczyc z exa, bo czuje ze odsuwam sie od tego chlopaka nowego

wstyd mam 20 lat a emocjonalnie jestem 16-latka

Gość ZABARDZO WYPCHAŁAŚ STANIK
wstyd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to powiedzcie mi co ja teraz powinnam zrobic, jak powinnam myslec. co sadzicie o tej calej sytuacji?

No przecież nie musi Ci się spowiadać z każej minuty w której nie rozmawiacie :o A on ile ma lat?

on ma 24 lata, tak wiem ze czepiam sie glupot, napewno mial wazniejsze sprawy na glowie ale ja boje sie ze on juz sie do mnie nie odezwie i sie juz nigdy nie spotkamy