Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anaxxx

co ile dni?

Polecane posty

Poznalismy się na imprezie, najpierw przepisalismy cay wieczor ( on od naszej wspolnej kolezanki zdobyl moj numer tel) potem juz po troche mniej tych sms, w niedziele wymienilismy 3 smsy, ja odp zdaniem twierdzacym,bez pytania, juz nie odpisal, dzis wtorek i sie nie odzywa.. Jak czesto na etapie 'flirtu'' (jesli by mu zalezalo) pisalaby? czekac czy sie odezwac.. chyba mu zalezy, bo inaczej po co fatygowal by sie aby brac moj numer..?

Gość złośnica 1283685
jak sie zakochal to by cały czas pisał. a tak to pewnie był pijany i skrobał esy.wytrzezwial i mu przeszlo.

ale on po kilku dniach po tej imprezie wzial ten numer i zaczal pisac, takze trzezwy juz byl;)

Gość złośnica 1283685
To nie wiem. Faceci tacy są z lekka dziwni :-) Sami nie wiedzą czego chcą.

Gość seesaw
mój czasem też nie pisze :P po 2 latach się przyzwyczaiłam. czasem robi coś w domu, czasem gra :P da się przeżyć jak się wie na czym się stoi

Gość soidjire
Na etapie flirtu sprawdza się delikatnie czy druga osoba jest zainteresowana/y. Najwidoczniej uznał, że Ty nie jesteś nim zainteresowana, tak jak on był Tobą.

ja '' Ma się ten urok'' on ''wiem'' ja'' milega dnia;*'' on ''wzajemnie;*'' '' jak nie zalatwisz stolika to przyjde do Twojego'' ''zapraszam;d'' raz napisal ze potem sie odezwie bo teraz nie ma czasu, i faktycznie wieczorem napisal.. jesli nie bylby zainteresowany nie bralby numeru? jak sadzicie? napisac cos? jesli by sie odezwal, delikatnie zaproponowalabym jakies spotkanie, np pytajac czy czesto bywa w moim miescie,tylko zeby sie odezwal...

oj zagadaj co Ci szkodzie ;) wybadasz co i jak i będziesz wiedziec co dalej robic ;)

Gość soidjire
Skoro on wykazał tyle inicjatywy, to chyba kolej pokazać, że też jesteś zainteresowana/zaciekawiona, bo jak nie to po co on ma się wysilać. Pisz śmiało!

to co napisac zeby dac znac ale jednoczesnie nie wysjsc na zdesperowana , nachalna? ;p

łaa no cokolwiek, co porabiasz czy co słychać xD albo napiasc jakiegos esa i za chwile oj sorry pomylka .lol2. ;d i przy okazji zapytać co tam ? :D