Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolaaaa

przykry zapach z buzi u 2latka

Polecane posty

Gość kolaaaa

jestem mama 2latka... od pewnego czasu zauwazylam ze ma przykry zapach z buzi...poprostu smierdzi...niewazne czy to rano czy wieczor.... czy moze mi ktpos cos doradzic???? p.s. głupie wypowiedzi ignoruje...prosze o konkrety

Gość TEŻ MAMA 2 LATKA
Ja dziś założyłam taki sam temat. U mojego syna tak śmierzi ze aż mnie na wymioty zbiera.

Gość TEŻ MAMA 2 LATKA
a zęby zdrowe, myje 2-3 razy dziennie. Je domowe obiady, dużo warzyw, mało słodyczy i kupnych soczków. Jutro idę do lekarza może coś doradzi bo wyczytałam ze możliwości jest kilka: zęby refluks żołądkowy trzeci migdał bakterie w gardle przewlekłe zapalenie zatok

Gość TEŻ MAMA 2 LATKA
Jagoda a jak się ta drożdżyca objawia? Bo nie ma żadnego nalotu w buzi ani nic tylko cuchnie jak z pieluchy. Wszyscy pytają czy on kupy nie zrobił bo taki smród fe.

Gość kolaaaa
czyli trzeba sie udac do lekarza..... u mnie niestety mycie zebow to nie jest mycie zebow tylko zzera paste i sie bawi...... moj tez niema nalotu...nic czysciutko a moze ktos ma jakies metody zeby bylo lepiej???

Gość TEŻ MAMA 2 LATKA
Ja mu sama myję i od kiedy zaczęło śmierdzieć to na prawdę się przykładam do tego mycia i nic. Myślę ze bez lekarza się nie obejdzie. Ja jutro na 14.30 idę to ci napiszę jak wrócę co mi pediatra powiedział

Gość kolaaaa
mamo 2latka.... bardzo bym ci byla wdzieczna gdybys jutro napisala mi co ci lekarz powiedzial/.......

Gość kolaaaa
czy moze teraz jest ktos co cos doradzi???? prosze o pomoc

Gość kolaaaa
mamo 2 latka..... bylas u lekarza???? czy jest ktos kto moze cos doradzic........................................................

Wymaz z gardła byłby dobrym wyjściem, byle szybko - przewlekła infekcja powoduje, że bakterie nie rosną w wymazie (sama to przeszłam).U mojej przykry zapach zaczął się wraz z pójściem do domowego żłobka i skończył się po wypisaniu Modej. skończyły się też przewlekłe infekcje.U córki to był taki ropno-rybi zapach szczególnie intensywny występował po przebudzeniu się.

moja siostra mlodsza tez miala taki zapach okazalo sie ze zabek tylni jej sie zaczol psuc od srodka i atakowac dziaslo mimo ze nie bolalo udaj sie do lekarza on dalej cie poprowadzi powodzenia;]

Gość TEŻ MAMA 2 LATKA
Jestem dopiero dziś. U nas stwierdzili refluks. Dostaliśmy bioprazol i dietę i skierowanie do gastrologa, ale terminy odległe (jak zawsze).

Gość ale przecież refluks
objawia się nie tylko przykrym zapachem z buzi, ale chyba głównie wymiotami? Twój synek nie miał innych objawów tylko ten nieprzyjemny zapach? Do poprzedniczki to pytanie :)

Gość ale przecież refluks
aha i co to za lek ten bioprazol? pytam, bo mojemu młodemu też śmierdzi :o

Gość kolaaaa
ja tez bylam u lekarza... i niestety ale ma ropne zapalenie migdalow... az nalot zielony. a najlepsze jest to ze dopiero po lekarzu zaczol goraczkowac a mam juz 2nocki z glowy za soba i placz wrzask w dzien.... cos okropnego jak sie noj bidulek meczy... dostal zastrzyki 2x dziennie