Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowoooo

dobry sposob na sciaganie??

Polecane posty

Gość anonimowoooo

napisalam sobie na kartce olowkiem(na 2 stronie) delikatnie odpowiedzi...mam nadzieje ze wykladowca nie zczai bo jest u mnie mala sala i 5 osob bedzie :P a wy jak sciagacie? :P

Gość Maaaadzia
ja też tak czasami robię;) albo na telefonie sobie pisze i telefon w piórniku;)

co kolezanka studiuje? jak dla mnie kiepski pomysl. ja jak potrzebowlem to albo do innych patrzylem albo przyklejalem na dlugopisie takie malutkie karteczki z drobnym drukiem

Gość designed for biedronka
a skad wiesz jakie pytania? ja na egzaminy potrzebowalam prawie calych skryptów..mialam sciagi w harmonijke albo ksiazeczke, tak 3*5 cm, noga na noge a to miedzy udami. nie zapomniec o spisie tresci :D

Gość anonimowoooo
nie powiem bo jeszcze sie okaze ze wykladowca tu siedzi :P jestem anonimowoooo i juz :P ja probowalam kiedys na dlugopisie ale wg mnie jest to bardziej ryzykowne niz kartka...bo na dlugopis patrza tylko ci co sciagaja a na kartke to jest naturalne patrzec jak sie pisze ;p tylko cos mi sie wydaje ze mocno widac tym olowkiem ;/ myslicie ze latwo jest tak wtopic? wykladowca nie chodzi po sali

wez sie oprzyj o lapke tak zeby wykladowca nie widzial gdzie sie wzrok kieruje. ja tak robie. tylko to tez trzeba uwazac chociaz ja nigdy nie wpadlem. a gdybym byl Twym wykladowca to bys dostala ode mnie

Gość anonimowoooo
no na razie zostane przy tym sposobie co mam...mam nadzieje ze mnie nie zawiedzie :P bo jak tak to musze zrezygnowac ze studiow a to juz 2 rok ;/

Gość anonimowoooo
up :D