sexy ladies extra longer... 0 Napisano Maj 25, 2010 57kg/163cm jaka jestem?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
player1111111 0 Napisano Maj 25, 2010 dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość złośnica 1283685 Napisano Maj 25, 2010 Normalna. Ja mam prawie identyczne wymiary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilcia_25 0 Napisano Maj 25, 2010 jamam identyczne wymiary:] i uważam, że wygladam dobrze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilcia_25 0 Napisano Maj 25, 2010 ojj soryy... ja waże 53kg... to mozesz troche schudnac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Maj 25, 2010 jest dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sexy ladies extra longer... 0 Napisano Maj 25, 2010 a macie rozstępy?? bo ja mam na tyłku :( jakie kremy polecacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzastolinatoja 0 Napisano Maj 25, 2010 szczupaczek z Ciebie. Zazdroszczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słodko_gorzki 0 Napisano Maj 25, 2010 interesująco.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sfajtałem się w gatongi 0 Napisano Maj 25, 2010 słonie są fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość schudnijooooooooo Napisano Maj 25, 2010 ja mam 171cm wzr i 53kg powinnas schudnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sexy ladies extra longer... 0 Napisano Maj 25, 2010 schudnąć nie chce bo jakis rok temu miałam ogromna niedowagę i udało mi sie przytyć 10 kg :) ale jakim kosztem :( teraz będę się wstydzić iść na basen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilcia_25 0 Napisano Maj 25, 2010 szczupaczek.... no przepraszam bardzo ja mam 163cm i waże 53... gruba nie jestem ale do chudych tez nie naleze... mam troche sadełka wiec jak Ty wazysz wiecej to nie wiem... czasami też zalezy nasz wyglad od budowy ciała, ciężkości kości itp.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Maj 25, 2010 sexy ladies extra longer... -> to teraz odpowiednie ćwiczenia aby wymodelować figurę :) schudnijooooooooo -> a nie wyglądasz przypadkiem jak wieszak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Uboot Napisano Maj 25, 2010 Parametry OK. A rozstępy od czego? Pojawiają się chyba przy zrzucaniu wagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słodko_gorzki 0 Napisano Maj 25, 2010 może jakieś zdj dziewczyny wrzucicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sexy ladies extra longer... 0 Napisano Maj 25, 2010 Levviatan: jakie polecasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sexy ladies extra longer... 0 Napisano Maj 25, 2010 Uboot :nie tylko przy zrzucaniu wagi ale przy szybkim przyroście masy ciała też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Maj 25, 2010 sexy ladies extra longer... -> na te partie gdzie ci się najwięcej tłuszczyku odłożyło aby zastąpić go mięśniami ;) (które ważą więcej przez co utrzymasz wagę a będziesz wyglądać na szczuplejszą ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Uboot Napisano Maj 25, 2010 I nie da się rozmasować? Niepotrzebnie narzuciłaś takie tempo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość schudnijoooooooo Napisano Maj 25, 2010 nie jestem wieszakiem, mam sexi figure jestem sliczna:) , ale sluchaj teraz lato sie zaczyna pojezdzisz na rowerze wlasnie na basen chodzisz to ci duzo pomoze slodycze mozesz troche zaprzestac i duzo owocow;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Maj 25, 2010 schudnijoooooooo -> ok wierze bo są takie które ładnie wyglądają jak mają trochę mniejszą wagę niż normalna, a i są takie którym parę kilo "nadprogramowe" dodaje uroku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sexy ladies extra longer... 0 Napisano Maj 25, 2010 ale ja w rok przytyłam 10 kg czyli nie całe 1kg na miesiąc wiec nie było to nie chyba nagłe przybranie na wadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Uboot Napisano Maj 25, 2010 Statystycznie tak. średnia się zgadza, A jak było naprawdę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach