Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie- zabrnęłam :(

pomóżcie- zabrnęłam :(

Polecane posty

co zrobic jakis czas poznalam jednego faceta- pare razy sie umowilismy i spotkalismy. ogolnie problem w tym ze mi spodobal sie jego dobry kolega- i co teraz mam zrobic skaro on sie we mnie zaduzyl a ja chce jego kumpla!!!??? jak z tego wybrnac?

Gość Luidżi
przeciez Ci sie nie oświadczył

no tak- ale tamten to jego dobry kumpel i boje sie ze nic nie zacznie ze wzgledu na kolege...

Gość w delikatny sposob
powiedz mu o tym jak najszybciej. nie bedzie to dla niego miłe jesli sie w Tobie zakochał ale im dłuzej będzie sobie robił jakąs nadzieje tym dłuzej będzie sie pózniej leczył z tego uczucia. kazda dorosła osoba ma swiadomosc ze jej miłosc moze zostac odrzucona . jest to przykre ale niestety zdarza sie dosc często. największym skur**synem jest osoba która zwleka z tą "niemiłą" prawdą wiedząc ze nie moze odwzajemnić uczucia.

moze jakis facet sie wypowie jak by to potraktowal- gdyby mial zaczac spotykac sie z laska, ktora za bardzo lubi jego dobry kolega.................

Gość Luidżi
masz rację, ale po co męczyć sie z tym

ale nie chce mu mowic ze podoba mi sie jego kumpel..

To powiedz, że z tego nic nie będzie. Przestań flirtować. Nie dzwoń. Nie umawiaj sie na randki. Jak go spotkasz w towarzystwie, traktuj go jak kolegę. Przecież to proste, co masz zrobić. Nie musisz sie tłumaczyć. Po prostu daj do zrozumienia, że nie chcesz go jako partnera/chłopaka.

Gość w delikatny sposob
jesli mu nie powiesz będziesz egoistyczna s*ką i nie udawaj ze jest Ci z tego powodu smutno to po 1 a po 2 zrobisz dobry uczynek bo chłopak znajdzie szybciej fajniejszą dziewczynę która odwzajemni jego uczucie. To jest facet co Ty myslisz zre nie przezyje tego jak mu powiesz ze podoba Ci sie jego kumpel . byc moze juz miał taka sytuacje bo to sie nieraz zdarza.

ale ja nie chce mu mowic ze podoba mi sie jego kumpel... wiem co zrobie- napisze mu ze spotkalam sie wlasnie z innym kolega i bylam z nim na kolacji... wtedy chyba zrozumie ze nie mysle o nim powaznie

Gość kombinujesz i klamiesz

chcialabym miec takie problemy:) no i co ze kolega?? bedzie musial sie pogodzic z tym ze wolisz kolege, ale problem...

Gość davfsvfsvsfvsfv
tylko gorzej bedzie jak kolega cie nie bedzie chcial