Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stęskniona kobieta

Objął mnie czule...........

Polecane posty

Gość stęskniona kobieta

bjął ją czule Przycisnął do piersi Wnet oddech stawał się coraz głębszy Serce zaczęło bić nie spokojnie, Dreszcz objął ciało pływając swobodnie W oczach znienacka żar się pojawił, Uczucie rozkoszy natychmiast rozpalił I tak oboje pływali w objęciach On był zdumiony Ona wniebowzięta.... Wnet zaczął jej usta namiętnie całować Pieścić rozkosznie, po szyi wędrować Ziemia zadrżała... tuż, tuż pod nimi Podobno w górach spadły lawiny A on ją mocno wciąż obejmował i ciało... Aż... jak delikatnie calutkie całował Szeptał do ucha: Chcę dotrzeć miła Tam dokąd żaden zmysł nie sięga, Gdzie wrażliwość Twoja skrzętnie ukryta Niczym na wieki zamknięta księga...

zamienił bym przycisną do piersi -> przytulił do piersi Serce zaczęło - serca zaczęły Dreszcz objął ciało pływając swobodnie - wywalić lub zmienić A on ją mocno wciąż obejmował i ciało... Aż... jak delikatnie calutkie całował -w tych dwóch jest nie spójność bo jak można kogoś obejmować jednocześnie całować po całym ciele? Niczym na wieki zamknięta księga - na wieki wywalić bo mi się eni podoba reszta w miarę ok

Gość Brożek8666666
kiepskie ale starałaś się doceniamy

...Ten ON. Chcę zakraść się dłonia pod Twą koszulę, statkiem rozkoszy poznawać Twe ciało. Krok za krokiem wędruje mój palec, ku wzgórzom perwersji, dolinom ekstazy... Dreszcz przebiega ciało, myśl za myślą goni... Czy mnie dziś odwiedzisz? o Bogowie - tak! Czy czas zatrzymasz w chwili uniesienia? Czy spełnisz najskrytsze w duszy marzenia? Jestem gotowa. Uczyń mnie kobietą... Świat nowy, niezwykły niech stanie otworem... A Ty w tej bajce, jak tułacz znużony, znajdziesz ukojenie i smak piękna we mnie. Czekam na Ciebie...Mój książę wyśniony. :P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość zxzxzxzxzxzxzxzx
A potem ruchali sie dlugo i szczesliwie. Koniec.

Gość rzeczniczka spraw sercowych
uczyń mnie kobietą? diablica zwariowałaś:)? raczej! pokaż zęś boskim mężczyznom;)

Gość mniam--mniam
macie temat ktory czasami czytam, zobaczcie jak pisze jeden forumowicz, rozkreci sie od drugiej strony jak zacznie swoje wiersse pisac, od 5 lat robi to regularnie, czasami tam wchodze poczytac: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3127049

Gość stęskniona kobieta
Rozmarzona... Siedzieć z tobą przy kominku przytulać się do ciebie Zatracić się w tym bez końca i odnaleźć część siebie Delikatnie a później zachłannie całować twe usta miękkie Poczuć twą miłość gorącą mogło by być tak pięknie Żar z kominka by nas oświetlał i małe świeczki na stoliku Bez pośpiechu... powolutku marzeń mam w głowie bez liku Czułabym twoje dreszcze na swej skórze zdjęłabym z ciebie ubranie Z wielkim oczekiwaniem na to co zaraz się stanie. To tak jakby przeżyć po raz drugi swój pierwszy raz Miłość by dyktowała co dalej a w miejscu stanął by czas

stęskniona kobieto-bardziej podoba mi się styl pierwszego wiersza. W tym drugim jest za dużo częstochowskich rymów, a trzecia zwrotka brzmi niestety dość dziwacznie. Mimo to gratuluję pasji.

Gość stęskniona kobieta
Pamiętam jak odezwałeś się pierwszy raz Gdy dużo kilometrów łączyło nas. Czytając wiadomość - zdziwiłam się, Że przez ten czas nie zapomniałeś o mnie. Spotkać się chciałeś I rozmawiać próbowałeś. Słodko było. Nie powiem, że nie I nawet pod dom odprowadziłeś mnie. Już wtedy chciałeś ze mną być, A ja głupia odmówiłam Ci. 4 miesiące pisania już za nami, A ja darzę Cię coraz mocniejszymi uczuciami. Teraz nie chcesz skrzywdzić mnie, Choć podobam Ci się. Co wieczór piszę Ci "dobranoc" Ty ładnie odpowiadasz na to. W tygodniu tęsknię za Tobą, Za to weekend jest naszą słodką przygodą. Chciałabym by więcej ich było. By Twoje uczucie do mnie - wróciło.

Widzę Cię Stajesz przede mną Naga i bezbronna Wyciągasz swe wątłe ręce Ku mnie By objąć mnie Lecz o zgrozo Ja odpycham Cię Me ciało innej pragnie Me myśli już przy niej Me ciało zmierza ku niej Lecz jesteś Ty Łapiesz mą nogę Zatrzymujesz mnie I o zgrozo jestem już twój Kładziesz się na mnie I wgryzasz się w mą krtań Odbierasz mi mowę Już masz odejść Już wstajesz Lecz jeszcze coś zabrać musisz Klękasz przy mnie I namiętnie całujesz Odbierasz mi duszę

Gość stęskniona kobieta
Smak ust Twych czuję Ramionami Cie obejmuję W ekstazie namiętności Wtuleni w nieskończoności Nasze usta się rozchylają Delikatnie się dotykają Opuszki palców wędrują Całe ciało masują Połaczeni w jedności Zniewalam Twoje"wypukłosci" Wdzięku pełnią otuleni Tak mocno do siebie zbliżeni Jak na oceanu bezmiarze wpleceni Namietnoscią i miłością nasyceni Trwamy razem ze sobą połączeni.

Gość zxzxzxzxzxzxzxzx
Nie wrzucajcie wierszy z netu bez podania zrodla bo potem autorzy moga Was sie czepiac.

Gość stęskniona kobieta
I Bog wstrzymal oddech... ...bo takiej milosci jeszcze nie widzial I Boskim obdarzyl ich usmiechem... ...gdy ujrzal ich czulosc wzajemna I oczom Swym nie wierzyl... ...gdy widzial jak ona patrzy na niego I pierwszy raz dostrzegl taka troske... ...z jaka on czule ja obejmowal I uszom Swym nie mogl uwierzyc... ...gdy podsluchal ich szepty milosne I sie zawstydzil... ...gdy ujrzal jak jednym staja sie cialem I zaniemowil... ...gdy ich dusze nad cialami sie polaczyly I nie mogl uwierzyc... ...ze stworzyl cos tak pieknego I Boska lze uronil... ...bo zrozumial ze byl swiadkiem szczescia I w koncu zaczerpnal oddech... ...bo wiedzial ze dla nich, warto bylo stworzyc ten swiat

Gość uuuuuuuuppppppp