Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala26

bolące podbrzusze

Polecane posty

Gość ala26

Hej dziewczyny jestem obecnie w 22dc i dziwnie pobolewa mnie podbrzusze a poza tym mam duzo białego śluzu od 3 dni.Mierze temperature i w 17dc był spadek temp a potem juz wzrastała wiec chyba juz po owlulacji a śluzu wiecej niz zwykle. Nie pamiętam aby mnie tak czasem pobolewał brzuch na ponad tydzien przed spodziewanym okresem. Czy ktoś tez tak miał?

Gość ja też miałam podobnie

Gość ala26
ale jak na okres to stanowczo za wczesnie

Gość jak bylam w ciazy
i jeszcze o tym nie wiedzialam to tez mialam tak

Gość ala26
ale jak na okres to stanowczo za wczesnie no chyba ze to jeden z pierwszych objawów ciąży.

Gość ja też tak miałam

Gość ala26
to tak, jak myśłałam chciałm tylko poznac Wasze zdanie. Testu teraz nie zrobie, bo chyba za wczesnie. Cykle mam regularne i zwykle 30 dniowe a przytualnie było 16 i 17dc wiec chyba w najbardziej płodnym czasie.

Gość witaj wiec
mam dokladnie to samo... tylko u mnie 21 dc..;) i tez mam od paru kłucia najpierw na samym dole, a teraz pod pępkiem.. i strasznie zaczeły mnie swędzieć piersi i tak sie zastnawiam dziewczyny czy to moze mi nieśmiało sugerować ze się udało????? pozdrawaim

Gość witaj wiec
u mnie tak samo jaki zbieg okoliczności.. tez mam cykle 30,31 dniowe, przytulanie bylo 14dc,16dc,18dc,,20dc... dosc dlugo ;P i teraz nie wiem kiedy test zrobic.. tez jeszcze za wczesnie bo nie wiem za którym razem niby sie udało..wiec czekam na @.. ale kłucia i te swedzenie piersi dają mi nadzieje

Gość ala26
Ja na razie nie mam objawów w piersiach ale to chyba nie jest regułą.A brzuszek mnie czasem pobolewa jak w czasie okresu tylko słabiej i o róznych porach dnia. Gdyby nie dokładne monitorowanie cyklu, to pewnie bym pomyslała, ze okres sie zjawi lada dzień. Ale z tego co piszecie to chyba dane mi będzie poczkeać na @ dłużej i oby tak było. A przyszłe mamusie powedzcie mi czy Wy jakoś dbałyście o siebie zanim sie okazało ze sie udało? Poza kwasem foliowym coś jeszce?

Gość witaj wiec
ala a moze razem czekajmy na @ i razem testujmy co ty na to? :)

Gość ala26
możemy poczekać itestowac razem , choć ja juz nie moge się doczekać i najchęteniej to chciałabym wiedzieć już.

Gość witaj więc
no ja Cie rozumiem;) mnie tez kusi zrobic 2 tyg od perwszego w tym cyklu stosunku.. czyli juz bym mogła..ale nie wiem czy sie nie pomysli test..;/ chyba musimy wytrzymac

Gość witaj więc
pomyli test*