Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem co robic..........

ja 19 on 17

Polecane posty

Gość niewiem co robic..........

zakochalam sie w 17 letnim chłopaku,ja mam 19 lat,do tej pory niepodobali mi sie az tak młodzi,czy cos ze mna nie tak?jak myslicie,warto sie angazowac?spotykamy sie,nawet sie calowalismy.Jednak zadne z nas niewyznalo sobie milosci,on jest troche niesmialy,bardzo go lubilam a teraz kocham. Niewiem wogole czy wyszedł by taki zwiazek? mam bałagan w głowie,pomóżcie ;/

Gość Madam1989
Powiem tak- z własnego doświadczenia wiem, że taki związek szybciej się kończy niż zaczyna. 17 letni chłopcy to praktycznie jeszcze dzieci- tak naprawde nie wiedzą czego chcą i co czują. Ty jesteś już kobietą z krwi i kości :) Nie mówię, że wam nie wyjdzie, bo z każdym facetem w tym wieku tak jest, ale... Decyzja należy do Ciebie.

Gość Madam1989
to podchodzi już pod pedofilię :P

Nie angażuj się bo on prędzej czy później stwierdzi że musi się wyszaleć itd, itp. Nie będzie z jedną skoro wokół tak wiele nadobnych panien a ponieważ to nie umysł w tym wieku gra role lecz żar w okolicy bynajmniej nie potylicy to sprawa oczywista ze pragnie asortymentu szerokiego :) Ty też w sumie "stara nie jesteś" i nie można od ciebie oczekiwać że pojmiesz miłość w jej pełen sposób.

Gość precz z desperatkami
Baby jesteście poooooste. I naiwne.

Gość ja gocha
a dlaczego masz watpliwosci???Ja jak mialam 17 lat to poznalam pewnego chlopaka, mial 15 czyli dokladnie jak w twoim przypadku 2 lata mlodszy...tez zakochalismy sie w sobie...i wiesz, byl bardzo dojrzaly bo jak ja mialam 20 a on 18 lat to wzielismy slub...i niedlugo mija nasza 6 rocznica slubu...wiec nie rezygnuj, naprawde sprobuj i nie sluchaj komentarzy ze to niema sensu

Gość Malinowa_mammba
Ja swojego już obecnego męża poznałam kiedy miałam lat 18 a on 16 :) Dziś jesteśmy 8 lat po ślubie. Razem się wyszaleliśmy i do głowy by mi nie przyszło, żeby przez różnicę wieku (bardzi niewielką zresztą) zakończyć ten związek :)