Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jowiii

Czemu on taki jest?

Polecane posty

Gość Jowiii

Jestem z facetem ponad 3 lata Jest on typowym domatorem. Woli posiedzieć w domu niż wyjść gdzieś. Lubi kino wiec często chodzimy do kina. Ale opórcz tego kina nie da sie go nigdzie wyciagnąć Nie lubi jezdzic samochodem bo mówi że korki są. On mieszka poza miastem 30km a ja w mieście. Ale do domu jedzie niecałą godzinke samochodem wiec znowu tragedii nie ma. Widujemy sie zazwyczaj w weekend. W tyg pracujemy. Ja wynajmuje mieszkanie a on mieszka z rodzicami w tyg jak uda mi sie go na chwile gdzies wyciagnac to mam wrazenie ze on chce jak najszybciej jechac do domu. ze nie chce mu sie nigdzie łazić, pytanie do Panów, wynika to z tego że taki ma charakter i nature czy mu na mnie nie zalezy już?

Gość Jowiii
haloooooooooooooooooooooooooo

Gość Jowiii
piszcie

Gość Jowiii
No wszedzie na rowery na wycieczke na spacer na zakupy na lody no gdziekolwiek a on nigdzie nie chce wyjść mało tego spieszno mu zawsze do domu do komputera ja mieszkam sama a ten woli jechac do domu posiedziec przed kompuetrem

Gość buahahahahaa
taki ma charakter albo wstydzi się ciebie i dlatego nie chcę z tobą nigdzie wychodzić no jak piszesz poza kinem(bo tam ciemno jest i cię nie widać)

Gość Jowiii
No fajnie :/ raczej sie mnie nie wstydzi jakiś inny pomysł

Gość moze smierdzisz?

Gość taka mała rybka
Hm, być może po części wynika to z charakteru, ale z drugiej strony... gdy facetowi zależy na dziewczynie to chce z nią spędzać każdą chwilę i jest gotowy przejechać wiele kilometrów by się choć na chwilę z nią zobaczyć. Jak dla mnie więc z Twoim facetem jest coś nie tak. Ja gdy się spotykam z moim Najdroższym to chcemy jak najdłużej czasu ze sobą spędzić i cieszymy się każdą chwilą, jak jest ładna pogoda to chodzimy na spacery, rowery w różne ciekawe miejsca...

Po prostu ma takie usposobienie i już. Nie lubi aktywnie spędzać czasu. Albo to zaakceptuj, albo znajdź sobie innego faceta. Proste.