Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madam1989

zauroczyłam się w więźniu!!! :/

Polecane posty

Gość Madam1989
kończe 2 rok i jedyne co usłyszałam i to od kierowniczki w więzieniu a nie od wykładowców by nie pozwolić się obmacywać i informować od razu o tym strażników, którzy na 3 godziny mojego pobytu tam kontrolują sytuację raz góra dwa zaglądając na chwile do sali...

Gość oq wtrace sie
Jesli ten facet jest od Ciebie 10 lat starszy i do tego od ilus lat odizolowany to nie powinien miec problemu z rozszyfrowaniem Ciebie. To punkt dla niego. Punktem dla Ciebie jest swoboda poruszania sie i fakt ze zdalas sobie sprawe z sytuacji. Jak on sie zachowuje w stosunku do Ciebie i jak Ty do niego?

Gość psychologia się kłaniaaa
syndrom Harley Quinn Dr Harleen Quinnzel była psychiatrą w Arkham Asyluum, psychiatryku w mieście Gotham. Zamknęli tam Jokera i ta zimna profesjonalistka zakochała się w nim... i rzuciła dla niego wszystko, sama tracąc rozum i zamieniając się w szaloną Harley.

Gość Madam1989
zajęcia prowadzimy we 3 ale tylko ze mną rozmawia trudno powiedzieć by się zwierzał, ale dużo mówi o swoim życiu- co było, unika tematu odsiadki nic o przyszłości twierdzi, że tylko te dni w których przychodzę mają dla niego jeszcze jakiś sens porównuje mnie do swojej byłej żony z którą ma syna, że jestem "młodszą wersją jej" ja go lubię, widzę, że się otworzył nawet od kierowniczki usłyszałam, że inaczej się zachowuje od kiedy uczestniczy w tych zajęciach i według niej to przykład pozytywnego oddziaływania naszej pracy

Gość oq wtrace sie
Jesli facet porownuje Cie do bylej zony to zakladam, ze juz ma na Twoj temat fantazje seksualne. Ale to wcale nie znaczy, ze ma ochote zakladac z Toba nowa rodzine. Moze byc sygnalem, ze zwyczajnie ma ochote Cie zerznac i tylko tyle, co nawet nie jest takie dziwne przy tak dlugim okresie pobytu w izolacji. Jak Ty reagujesz na niego ?

Gość Madam1989
staram się utrzymywać pewną barierę tak jak powinno być ale Jarek ma coś takiego szczególnego w oczach co zwala mnie z nóg :/ a co idzie o to porównywanie do żony to też mi się wydawało, tak jak Tobie, że chodzi mu o sferę fizyczną, chociaż po wczorajszych zajęciach mam wątpliwości czy napewno, bo porównywał bardziej nasze cechy charakteru niż wygląd

Gość złaaa onaaaaa
Oj czuję co się święci, opętał ich zły duch, dam głowę że w tym Waszym trio zostanie tylko dwóch... :P hehe no uwierz mi, że można zakochać się w więźniu. Poza tym myśle, że jest między wami chemia, a człowiek jak to człowiek, ma serce i nawet gdyby kiedyś był zły może zmienić się na dobre. Ja w to wierzę i nawet znam historię podobną do twojej, tyle tylko, że ze smutnym zakończeniem. Pozdrawiam

Gość oq wtrace sie
Nie zapominaj ze ten facet jest od Ciebie o 10 lat starszy a przez to o 10 lat madrzejszy. No i mial pozycie z zona a Ty mezatka jeszcze nie bylas. Ergo - na bank ma wiecej doswiadczenia. Porownaj sobie jaka bys miala przewage nad chlopakiem 10 lat mlodszym? Mialabys go jak na dloni i czytalabys jak w otwartej ksiazce zanim by cos powiedzial. A teraz podstwa - a co bys zrobila gdyby facet zaczal Cie porownywac czy okreslac fizycznie ? Przeciez to jasne, ze jak facet chce sobie przygruchac babke to nie moze jej walic o tym, ze ja przerznie tylko musi robic wstawki o motylkach. Na tyle sie chyba znasz. Nie zapominaj tez ze ten facet siedzi i dawno nie mial baby. Jak wyjdzie to mu sie gust moze zmienic a apetyt wzrosnac. Ja widze , ze Ty juz popelnilas blad i juz dosc mocno w to ugrzezlas. Czy jestes w stanie wycofac sie z tej terapi czy jest to jednak ponad Twoje sily? Tak z reka na sercu? Nie musisz odpowiadac tu na forum.

Gość Madam1989
on wyjdzie za 12 lat więc nie chodzi o to, że będę na niego czekać mam świadomość, że te 1o lat różnicy dużo mu daje i napewno ma więcej doświadczenia niż ja a jeśli idzie o te zajęcia jeżeli z nich zrezygnuję to skończy się to nie tylko dla mnie ale i dla moich koleżanek, które ze mną są odpowiedzialne za te zajęcia, bo to ja jestem jakby to nazwać główną pomysłodawczynią i osobą która za wszystko odpowiada

Gość oq wtrace sie
Ty z tego nie jestes w stanie zrezygnowac. Sorry ale dalsza dyskusja nie ma w takim wypadku sensu.

Gość On jest w więzieniu
...a Ty jesteś kobietą-nie ma możliwości podrywać innych.Jesteś zdobyczą która sama pcha sie do paszczy lwa-sory,ale tak ja to widzę.Facet jest cwany-zauważył to pewnie i potrafi wykorzystać...

Gość Madam1989
to nie jest tak, że chcę, czy nie chcę, sama narazie nie wiem i nie pojmuje skąd taki radykalny wniosek u Ciebie

Gość oq wtrace sie
Przeczytaj swoje wlasne posty.

Gość Madam1989
On jest w więzieniu pewnie masz rację, ale z drugiej strony czemu ja? dlaczego nie któraś z moich koleżanek? przecież nie jestem cycatą blondyną pokroju dody...

Gość Madam1989
oq wtrace sie ok wiem wygląda to tak :(

Gość oq wtrace sie
Jestes mloda , zielona jak szpinak i prawdopodobnie niesmiela.

Gość On jest w więzieniu
Madam1989-nie każdy facet gustuje w cycatych blondynkach.Widocznie masz cos takiego ,albo jesteś nazwijmy to chętna na taką znajomość...mam nadzieję,że nie obrazisz się za tą chętną(nie wiedziałam jak to ująć)

Gość Madam1989
oq wtrace sie co do tego ostatniego to niekoniecznie... On jest w więzieniu w sumie fakt... a co do tej "chętnej" (nie obrażam się) wiem o co Ci chodzi- ale wierz lub nie wcale tak nie jest...

Gość On jest w więzieniu
Madam1989-chyba chciałabyś by tak nie było ...jednak to jak piszesz i co umieszczasz w postach-daje nam taki obraz...chcesz tylko nie wiesz jak sie do tego przyznać przed samą sobą:)

Gość Madam1989
On jest w więzieniu każdy ma prawo do swojego zdania...

Przeczytalam poczatek tematu i koncowke. Ty naprawde nie potrafisz sama sobie odpowiedziec na to pytanie? Chyba wiesz czy ogarniasz ta iodiotyczna sytuacje czy nie. Beznadzieja jakas.

Gość oq wtrace sie
Madam - gdybys byla wyszczekana i obrotna to nie zakladalabys takiego tematu na kafe. Adoracja zawsze jest mila a szczegolnia adoracja fachowa. A adoracja troche starszego faceta i do tego z przeszloscia /efekt afirmacyjny- meskosci/ To troche lep na muchy.

Gość On jest w więzieniu
Madam1989-przepraszam jesli w jakiś sposób Cię uraziłam-nie chciałam--wyraziłam tylko własną opinię na temat postu :)Powodzenia

Gość Madam1989
oq wtrace sie nie mówię, że jestem wyszczekana, ale napewno też nie nieśmiała a temat założyłam, bo jest to dla mnie nowa (nieźle popier***) sytuacja myślałam, że odpisze mi ktoś zorientowany, kto przeżył coś podobnego lub konkretnie się wypowie On jest w więzieniu nie uraziłaś mnie

Gość oq wtrace sie
Wejdz na google i poszukaj o milosci kobiet do skazanych szczegolnie za wielokrotne morderstwa i gwalty. Interesujace zjawisko. Kupa kobiet jest tym zarazona. Pisza listy, Przyjezdzaja w odwiedziny. Biora sluby w wiezieniach. To samo zjawisko obserwuje sie u kobiet , ktore zakochuja sie w swoich porywaczach lub przesladowcach. Fenomen dosc znany w amerykanskim wieziennictwie. Do samo zjawisko obserwowano kiedys w Szwecji kiedy okazalo sie , ze jeden z bardziej znanych mordercow seryjnych otrzymywal setki listow od wielbicielek. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz materialy. Ewentualnie skontaktuj sie z interpolem. Mozesz z tego zrobic swietna prace. Dj znac jak Ci idzie. Chetnie przeczytam.

Gość Madam1989
temat na licencjat :P

Gość oq wtrace sie
Masz materialy czy dopiero zbierasz?

Gość Madam1989
tak się tylko śmieję :) ale w sumie może to i nie głupi pomysł

Gość oq wtrace sie
Pomysl jest swietny bo w Polsce nie ma na ten temat materialow i Twoja praca bylaby calkowicie pionierska. Ale warunek podstawowy - musisz znac dobrze angielski.

Gość Madam1989
zawsze można spróbować :)