Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jowiii

Czemu on taki jest?

Polecane posty

Gość Jowiii

Jestem z facetem ponad 3 lata Jest on typowym domatorem. Woli posiedzieć w domu niż wyjść gdzieś. Lubi kino wiec często chodzimy do kina. Ale opórcz tego kina nie da sie go nigdzie wyciagnąć Nie lubi jezdzic samochodem bo mówi że korki są. On mieszka poza miastem 30km a ja w mieście. Ale do domu jedzie niecałą godzinke samochodem wiec znowu tragedii nie ma. Widujemy sie zazwyczaj w weekend. W tyg pracujemy. Ja wynajmuje mieszkanie a on mieszka z rodzicami w tyg jak uda mi sie go na chwile gdzies wyciagnac to mam wrazenie ze on chce jak najszybciej jechac do domu. ze nie chce mu sie nigdzie łazić, pytanie czy wynika to z tego że taki ma charakter i nature czy mu na mnie nie zalezy już?

Gość buahahahahaa
taki ma charakter albo wstydzi się ciebie i dlatego nie chcę z tobą nigdzie wychodzić no jak piszesz poza kinem(bo tam ciemno jest i cię nie widać)

Gość mam jaja ...
Ja mam taki sam problem z moim mężem . Wiesz buahahahaha uważam że np . mnie nie ma co się wstydzić bo zazwyczaj jego kumple chwalą że ma ładną żonke więc to nie to Ale mnie się wydaje Że im się w dupach poprzewracało mają nas w garści więc po huja się starać??? po huja gdzieś wyjść?? jak można leżeć do góry dupą na kanapie ????