Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pau99lina

Chyba cierpię na bezsennosc..

Polecane posty

Gość pau99lina

Juz od paru dni nie moge spac.. (jak widac) co robic??

Ale nie możesz spać do późna a potem chrapiesz do południa...czy budzisz się również wcześnie?

Gość pau99lina
różnie bywa:) ale zazwyczaj wstaje ok 10...

Więc nie cierpisz na bezsenność tylko poprzestawiałaś sobie godziny. Ustaw budzik na 6 i po tygodniu wszystko wróci do normy.

Gość pau99lina
po za tym jak moge wczesnie wstawac skoro chodze spac rano??

To zmuszaj się do tego żeby zasypiać wcześniej. Wiem, że to trudne, pogaś wszystkie światła, kompa, tv i leż...sen sam przyjdzie. Albo nie śpij ze dwie całe doby;)

Gość pau99lina
o matko... czyli mam dzis nie isc spac? :) ciekawe do ktorej wytrzymam:) dzieki :*

o ja bym wzięła siebie na przetrzymanie. Tylko broń Boże nie kładź się w południe, wytrzymaj do wieczora;) zaśniesz jak niemowle.

Gość pau99lina
spróbuje :)

Gość gość
U mnie wyglądało to w ten sposób że godzinami siedziałam w domu, prawie z nikim sie nie spotykałam...Starałam sie jakos zabic ten wolny czas, czytałam książki ,siedziałam przed kopmuterem ale juz nie miałam sily...Miałam dosyc tej rutyny. Czasami czułam sie jakbym siedziala w klatce z ktorej musze sie wydostać...pomogło mi oczyszczenie aury ze strony http://energiaduchowa.pl , wzięłam 5 sesji i po pewnym czasie los zaczął się do mnie uśmiechać. Teraz już wiem, że to nie los, lecz ja po prostu stałam się pewniejsza siebie. Przed oczyszczeniem czułam się jakbym dźwigała na sobie jakiś ciężar, a teraz wręcz przeciwnie- jestem lekka jak piórko : )