Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haaaanka77

WAKACJE!!!!!!! POMYSŁY??

Polecane posty

Gość haaaanka77

Witajcie! Wakacje zbliżają się wielkimi krokami... muszę więc pomyśleć o jakiś ciekawych formach spędzania wakacji przez dzieci, a raczej maluch (2-6 lat)... jak im zorganizować wolny czas, jakie aktywności / miejsca wybrać tak aby połączy przyjemne ( zabawa, odpoczynek) z pożytecznym ( edukacja, rozwój), a przede wszystkim mieć 100% pewności jeżeli chodzi o wybór miejsca.. mój maluch ma 4 lata i chciałabym go gdzieś zostawi, tak aby się naprawdę dobrze bawił.. państwowe przedszkole odpada, innych pomysłów nie mam aha - mieszkam w Wawie

Gość mama klocuszka
jeżeli chodzi o wyjazd wakacyjny to z czystym sumieniem mogę polecić Zalesie na Mazurach! http://www.zalesiemazury.pl/ W zeszłym roku byłam tam z moją pociechą i naprawdę dziecko się nie nudziło! Od rana organizowane są animacje dla dzieci (dla rodziców również), jest sala zabaw dla dzieci, blisko plaża i jezioro... Polecam!

Gość goochaaaaa
haaaaaanka, a szukałas ofer jakiś klubików, prywatnych przedszkoli, sal zabawi itp.. dla dzieci? już się powinny jakies pojawiac\...

Gość mama klocuszka
a jeżeli chodzi o Warszawę to zupełnie nie pomogę bo ja z innego miasta :p

a może CHORWACJA, TURCJA-BODRUM...???? BYŁ KTOŚ......

Gość aaaallaa
poszukaj ofert przedszkoli, klubików itp gdyys miała starszego malucha zawsze jest "lato w miescie" dla mniejszych trzeba szukac chyba prywatnie///

Gość goooogggga
córka mojej znajomej chodzi na co dzien do zielonej ciuchci, i z tego co mi mówiłaa podobno maja tez jakis program na wakacje, wiem ze wiki bedzie tam tez w wakacje,. moze tam zobacz

Gość haaaanka77
oo! no to będe musiała sprawdzic zaczęłam się już orzglądac po ofertach rzczywiscie jest tego sporo., ale chce wybrac coś naprawde sprawdzonego dzięki za pomoc!

Gość jollllllka
moja córa spędzi jeden miesiąc w przedszkolu, a jeden na wsi u babci. myślę że to spoko podział, no i blanka jest zadowolona,że nie żegna się z koleżankami

Gość jaaacekk
mój syn na co dzień uczęszcza do Zielonej ciuchci na bemowie, mam zamiar też puścic go tam na wakacje zreszta spędzał je tam takze w zeszłym roku a pod koniec wakacji gdzies pojedziemy, pewnie jakies gospodarstwo agroturystyczne;) jednak dwa miesiace wakacji w wawie jak nic..

Gość zooooossssia
no i podbijam temat! szukam fajnego przedszkola na wakacje dla malucha, mieszkamy na Zaciszu potem chciałabym tam pewnie posyłac dziecko od wrzesnia ale teraz najważniejsze s wakacje.. jakies pomysły?

Na Zaciszu? Mikiland ul. Topazowa Syn mojej koleżanki tam chodzi do przedszkola - ma lat 4. Ona przedszkole chwali, ale za to syn raczej niechętnie do niego chodzi. Moja córcia chodzi do przedszkola Zielona Ciuchcia na ul. Uranowej 24, ale wiem, że jest jeszcze jedna placówka na u. Łokietka 27 Córa uwielbia tam chodzić, a i ja jestem zdania, że to najlepsza prywatna placówka przedszkolna.