Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34ew2qqs

bulwersująca reklama play

Polecane posty

Gość 34ew2qqs

wk*** mnie do granic możliwości reklama play na demotywatorach "zawsze mozesz się go pozbyc" i fota tej wstrętnej masy play za kratkami w schronisku dla zwierząt!!! obok oczywiście psy w swoich boksach! NIE MAM ZAMIARU nigdy przenigdy przystąpić do tej sieci, pięknie wyszła im ANTYREKLAMA, play będę omijać z daleka. Schroniska robią z marnych posiadanych grosików kampanie by ludzie nie oddawali tych "bied, żeby byli bardziej odpowiedzialni za to czym się opiekują, a tu takie coś?? play - nie istniejesz dla mnie i komu będę mogła to odradzę!!!! gdzie takie sprawy można zgłosić? że reklama wg mnie jest nieetyczna?

Gość dzejsi
faktycznie obrzydliwa ludzie są do wszystkiego zdolni by zwiększyć sprzedaż :(

a dla mnie nieetyczne jest, że księża dymają dzieci

Gość cvbf
A dla mnie obrzydliwe było to że jak dałam kaszę i makaron do schroniska dowiedziałam się że psy tego nie jedzą tylko pracownicy się tym dzielą. TAKA PRAWDA.

Gość ogratya
nie widzę w tym nic bulwersującego bo taka prawda jest o ludziach ludzie tacy są, wezmą zwierzę jak zabawkę a później oddają można to potraktować jak aluzję kto komu tu ubliża ? bo na pewno nie zwierzętom

Gość do ogratya
Nie ktore reklamy sa dla inteligentnych ... jak widac autorka nie zrozumiala przeslania ;/

Gość ogratya
pewnie ...trzeba umieć zrozumieć reklamę a ktoś kto nie myśli zobaczył pieska za siatką i myśli że ktoś mu dokucza więcej logiki

Gość wkórwiony
a dlamnie jest obrzydliwy i nie normalny/a 34ew2qqs

Gość novack
"a mnie dziwi że jeszcze nie masz plej fresz"

Gość właśnie nie zrozumiała
bo tu nie chodzi o psa przecież... tylko o play. chodzi o to ,że zawsze można zrezygnować z tej sieci... ale wy głupi jesteście

Gość właśnie nie zrozumiała
http://www.karciarz.pl/info/play-1000-kg-karmy-dla-schroniska poza tym poczytajcie sobie ...ale ten play jest zły nie? "Niedawno w naszej reklamie informującej o pakietach SMS 1000 wystąpił pies o wdzięcznym imieniu Paź. Podczas kręcenia reklamówki był bohaterem i maskotką całego planu. Niestety nie wszystkie zwierzaki mają tak dobrze jak Paź, dlatego zdecydowaliśmy się pomóc tym najbardziej potrzebującym." mówi Marcin Gruszka, rzecznik prasowy Play. "Dzięki pomocy Play możemy zakupić specjalistyczną karmę dla najbardziej potrzebujących mieszkańców Azylu." mówi Dominik Prokop, wiceprezes Zarządu Fundacji. Schronisko dla skrzywdzonych i porzuconych zwierząt od 30 lat prowadzone jest przez Agnieszkę Brzezińską. Obecnie w schronisku przebywa około 150 zwierzaków.Od 2002 roku działalność placówki wspiera Fundacja Azylu pod Psim Aniołem, która uzyskała status organizacji pożytku publicznego.

A weź zrobili aferę nie wiadomo o co. teraz już nie znajdziesz tej reklamy, bo jak się wszyscy zbulwersowali to ją Play od razu wycofał. Niestety za dużo jest awanturników, którzy nie rozumieją przesłania i wywołują sensację

Gość czy to dziecko delicious
A pamietacie ta durna reklame kredytu mieszkaniowdgo,gdzie dwoch facetow gada nad jeziorem,jeden z nich ma psa i rzuca mu odpalona petarde zeby przyniosl i ten przynosi.chore

Gość nienawidzę tej babci mojej
ja lubie play bo jest najtańszy...mam do playa darmowe minuty cały miesiac moge gadac gadac... + 1000 smsów! życ nie umierac. play fresh kosztuje mnie 15 zł na miesiąc i moge wszystko!! a w erze to samo kosztuje mnie miesiecznie 28zł ;/