Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffrrrwwwww

PLAGIAT w pracy!! pooomocy

Polecane posty

pomogę także w napisaniu pracy licencjackiej kontakt katrin08@wp.pl

Gość gość
jak jakiś mały procent (2%?) wykryje podobieństw to nic się nie stanie... nawet jak tam jakieś zdanie znajdzie takie samo, to też nic takiego (ostatecznie może tak być, że ktoś nawet nieświadomie takie samo zdanie napisze)... generalnie tu chodzi o to, że niektóre barany (znałem taką dziewczynę też) wydaje im się, że napisanie takiej pracy polega na technice kopiuj-wklej wybranych zdań-fragmentów, jedynie ewentualnie kosmetycznych poprawkach.... rozumiem, że piszę się na podstawie jakiś materiałów, ale przecież to chodzi o to, aby przeczytać coś i napisać o tym swoimi słowami, a nie bezmyślnie kopiować fragmenty.... piszę tak z doświadczenia, bo widziałem jak ktoś tak robił i w ogóle nie rozumiał, że coś w jego pracy może być nie tak.... :-/ chyba czasem tych ludzi z wyższym wykształceniem jest za dużo - bo to jednak ludzi bardziej inteligentnych od przeciętnej nie jest aż tak dużo, a wydaje się, że tacy powinni mieć wyższe wykształcenie - po co ktoś mało inteligentny ma mieć dyplom ? dyplomów można dawać dużo więcej niż kiedyś, ale procent ludzi z wyższym iq pozostał taki sam....

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.

Gość gość
ja swoja prace powiem wam oddawalam do korekty tutaj www.przeplata.info i wszystko skonczylo sie jakos dobrze, nie mialam problemu z plagiatem

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.

Gość gość

Gość Gosc

A mi wyszło 94% plagiat a prace napisałam sama nic nie przepisujac tylko właśnie pisząc syninimami i zmieniając szyk zdania. Zalamka

Gość Gosc

A mi wyszło 94% plagiat a prace napisałam sama nic nie przepisujac tylko właśnie pisząc syninimami i zmieniając szyk zdania. Zalamka