Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fochy męża

Mąż robi problemy!!!

Polecane posty

Gość fochy męża
Nawet gdy będziemy po rozwodzie to jeden z moich synów przejmie mój dom, a dom mojego męża weźmie mój drugi syn. Ale na rozwód się nie zanosi :)

Gość 222222
przede wszystkim dom nie twój czy męża, tylko waszych rodziców :o wasze dopiero będą za jakieś 30 lat a wtedy wasi synowie już dawno będą chcieli żyć na swoim no chyba że wdali się w rodziców to będą wam siedzieć na głowie :o super perspektywa :D

Gość a co tam :D :D
ty mieszkaj z jednym synem u swoich starych :D mąż z drugim synem niech idzie do rodziców :D i ten syn który z tobą mieszkani niecho nosi twoje nazwisko a ten co z mężem jego :D :D i będzie sprawiedliwie :D

anielskooki -czytam co piszesz i jedno okreslenie nasuwa mi sie na myśl-POJEBANY jesteś :O Autorko,nie daj sie i nie ulegaj mężowi.Jezeli zdecydowaliscie na poczatku ze dzieci beda nosily Twoje nazwisko to niech tak pozostanie i juz.

Znajdźcie wspólny kompromis. Najlepiej coś wynajmijcie swojego, albo weźcie kredyt na mieszkanie. Ja z teściami nie chciałabym mieszkać , życia nie będziesz miała dziewczyno...