Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fochy męża

Mąż robi problemy!!!

Polecane posty

Gość fochy męża

Przed ślubem ustaliliśmy że mieszkamy u moich rodziców. Ustaliliśmy jeszcze nawet w USC że dziecko będzie nosiło moje nazwisko. A teraz mąż chce to wszystko odkręcać a jego nazwisko jest brzydkie i nieeleganckie. A teraz mu się odmieniło. Żąda byśmy mieszkali u jego rodziców i chce odkręcić pomysł z nazwiskiem, mimo że nasi synowie już noszą moje. Synowie mają po dwa latka a teściowie naciskają byśmy się do nich wprowadzili. Powiedziałam że u teściów możemy spędzać soboty i niedziele.

Gość fochy męża
jego nazwisko to chujawarty :-O dlatego noszą moje

Gość fochy męża
Nie, bo moi chcą żebyśmy mieszkali z nimi a jego rodzice chcą żeby z nimi mieszkać. Oboje jesteśmy jedynakami.

Gość fochy męża
11:20 [zgłoś do usunięcia] fochy męża jego nazwisko to ch*jawarty dlatego noszą moje Prosze o niepodszywanie się pode mnie. Jego nazwisko jest po prostu brzydkie ale nie jest wulgarne. Pipski.

Gość 222222
wynajmijcie mieszkanie i po kłopocie... bez sensu mieszkanie z rodzicami czy teściami...o to są tylko kłótnie :o

mam nadzieję, ty stara kurrwo, że mąż cie zostawi i znajdzie kandydatkę, któa z godności będzie nosic jego nazwisko...

Gość ja powiem wam taaaaaaaaaaaaaak
to tak się dzieje gdy debile rodzą dzieci... oby dziecko nie odziedziczyło twojej zaradności, inteligencji i rozumu

ale tylko dlatego,że jego rodzice chcą żebyście mieszkali u nich a twoi ze u twoich to tylko z tego względu nie możecie czegoś wynająć ? czy ze względów finansowych? bo jeśli was stać ja bym się nie zastanawiała tylko wynajęła coś lub kupiła i to z dala od rodziców..

no to pogodźcie wszystkich - wynajmijcie swoje lokum no a juz cyrk z nazwiskiem dzieci? co ma nazwisko dzieci do miejsca zamieszkania? Ogólnie- macie problemy jak małe dzieci, którym do dorosłości to jak stąd do Chin. Może najpierw sie usamodzielnijcie, potem zakładajcie rodzinę, co?

Gość fochy męża
Napisałam już nazwisko swojego męża Pipski. Na mieszkanie byłoby nas stać, ale u moich wykończyliśmy już strych. Rodzice mówią że zostawią nam ten dom po swojej śmierci, ale to samo mówią także rodzice mojego męża że ich dom będzie kiedyś naszym domem. Więc po co wogóle cokolwiek wynajmować?

Gość fochy męża
Ale ja sobie niewyobrażam swojego życia bez swoich rodziców, mój mąż niestety też bez swoich nie umie żyć. Zarówno rodzice jak i teściowie są potrzebni chociażby do tego by czasem zajeli się dziećmi.

Gość ja powiem wam taaaaaaaaaaaaaak
normalne nazwisko, gdyby to była kupa albo szczyny. coś z tobą nie tak absolutnie, to musi być prowokacja. nie trzeba było zakłądać własnej rodziny kiedy do tego nie dorosłaś skoro nie potrafisz odciąć pępowiny.. topik rozkłada mnie na kawałki :D:D:D

Ale ja sobie niewyobrażam swojego życia bez swoich rodziców, mój mąż niestety też bez swoich nie umie żyć. Zarówno rodzice jak i teściowie są potrzebni chociażby do tego by czasem zajeli się dziećmi. to jak sobie nie wyobrażasz samodzielnego życia,. to po jaką cholere rodzinę zakladasz? jedno z drugim - gówniarze siebie warci

A ja proponuje, zebyscie zmienili nazwisko meza w urzedzie (czesto wystarczy orzekrecic litery i juz jest lepiej) I wszyscy jak rodziny nosili to nazwisko.

Gość fochy męża
Pipski to też brzydkie nazwisko i dzieci moglyby miec problemy potem w szkole, ale nie oto chodzi. Mieszkamy z moimi rodzicami i tak jest najlepiej. Ja nie chce isc do tesciow, to sa dla mnie kompletnie obcy ludzi. A z moimi rodzicami jest nam dobrze, niestety moj maz chce byc ze swoimi. Jego rodzice dzwonia do nas po kilkadziesiat razy dziennie.

Gość fochy męża
Moi rodzice i teściowie są jeszcze bardzo młodzi mają. Są po 50-tce. Zarówno moi jak rodzice męża.

to cudownie... przed wami tyle lat współnego życia... i te święta bozonarodzeniowe...

Gość fochy męża
Mężowi niestety podoba się jego nazwisko. Mnie tam moi rodzice nie przeszkadzają, u teściów możemy mieszkać w weekendy lub możemy tam naszych synów wysłać na cały tydzień. W końcu jeden i drugi dom będzie należał do nas.

Gość 222222
nie ma to jak się zamelinować u rodziców na strychu i czekać 30 lat aż umrą i zostawią dom :D:D:D

Gość jeśli ustaliliście przed
ślubem że zamieszkacie z twoimi rodzicami to mąż powienien się tych ustaleń trzymac , z drugiej strony jak sobie wyobrażasz swoje małżeństwo ? Że zawsze będzie wszystko tak jak ty chcesz ? A gdzie tu mowa o jakiś kompromisach wspólnych ? Wy to się chyba bardziej w małżeństwo "bawicie" a nie tworzycie wspólnie nową rodzinę :O:O

Gość fochy męża
Jaka zabawa w rodzine? chodzimy do pracy,wychowujemy dzieci. Ale oboje jesteśmy jedynakami. Mąż ma swoich rodziców a ja swoich, poza tym jeszcze większy problem gdyż oba domy mają być dla nas. Przynajmniej będziemy mieli co przekazać naszym dzieciom.

po ich smierci, to wy juz pewnie dawno po rozwodzie będziecie :D co za krótkowzroczna kretynka :-o

Gość 222222
no rzeczywiście problem bo 2 domy mają być dla was... :D ja bym chciała mieć taki problem :D