Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

najgorszy okres w moim zyciu

Polecane posty

nie mam kasy, nie mam pracy, dach mi przecieka i z mama nie mamy kasy na jego remont, mam 2 tygodnie na napisanie pracy mgr a dodam ze mam dopiero połowe:O, a chce sie bronic w czerwcu..albo lipcu:O jestem pół roku z facetem który nie wie co do mnie czuje:O a ja sie zakochałam..:O i ogólnie czue sie jak kupa gówna:O

Gość
tylko pozazdrościć takiego zycia

Zycie to raz gorka raz dolek, wiec w momencie gdy jest dobrze powinnismy sie smucic bo wiadomo, ze zaraz bedzie zle, i na odwrot - skoro masz dolek, ciesz sie bo zaraz bedzie lepiej:)

ja jestem typem ze sie niczym nie przejmuje, ale teraz mam ogolna załamke:O zawsze mam bana na twarzy i byle do przodu..a teraz wzystko mnie załamuje...kryzys egzystencjalny :O jeszcze ten facet juz w ogole mnie dobija

jeszcze zaczełam jarac fajki a nie paliłam 2 lata..a tera pale paczke dziennie:O do tego szansa na znalezienie pracy w swoim zawodzie jest zajebiscie mała..załuje ze wybrałam taki kierunek..analityka medyczna:O głupia byłam:O

Gość
postaraj sie skupić na pracy mgr, chlopaka olej jak nie wie czego chce

Gość dzejdzej
Kazdy popelnia w zyiu jakies bledy. Ja nie mam studiów ani kasy, siedze u rodziców na przyslowiowym ganku i nie moge znalezc pracy. mam 25 lat i zero perspektyw...

Gość czerśnia123abcd
Pierwsza rzecz to pozbyć się tego faceta . . .

utknełam na wynikach ... zasrane opracowania statystyczne..nawet rozkładu normalnego nie ma ..itylko jakies inne nieparametryczne i nie wiem jak to opisac:O i kurwa nie moge ruszyc..nie wiem jak pisac:O chłopak mnie dobija..nie ejst dla mnie zły..dobrze mnie traktuje ale niestety nie kocha:O wiec tkwimy w tym kuj wie po co:O a aj nie chce teraz konczyc tej znajmosci bo wiem ze to by mnie mogło bardzo załamac ..a wolałabym sie skupic na pisaniu jeszcze wczoraj bylismy u jego znajmoch wpadłam tam w dzinsach i czarnym swetrze..w spietych włosach..a tam laska która bardzo lubił i zawsze o niej miło opowiadał itd..a to laska 175 zajebiscie zgrabna, włosy przedłuzane blod, panterkowa bluzka, szpile no poczułam sie jak kupa gówna przy niej..jakbym wiedziała to tez bym sie odpierdoliła:P musze sie pozalic:O

Gość Dziwadłą z was
Matko boska, widze że tutaj jest więcej nieudaczników niż ludzi co chcą w życiu coś osiągnąc! No dalej! Pozamartwiajcie się dalej:) A Ty jak masz na internet i fajki, to i na nowy dach będziesz miała;)

oczywiscie nie to ze ja adorował czy cos..bo zachowywał sie tak jak facet powinnien..zreszta mam do niego zaufanie duze..ale to i tak nie zmnienia faktu ze chujowo sie czułam:O

a aj nie chce teraz konczyc tej znajmosci bo wiem ze to by mnie mogło bardzo załamac ..a wolałabym sie skupic na pisaniu ale bzdura,przeciez teraz też się nie możesz skupić,ponieważ tkwisz w gównianym związku bez miłości.

A ja pierwszą rzeczą jaką bym zrobiła to chwilowo skupienie się na pracy magisterskiej... chłopa bym przez ten czas olała...

wiem ale poki co widujemy sie jest ok..miedzy nami jets popraawnie, on mnie nie olewa itd zachowuje sie przyzwoicie i jest miło..ale ja wiem jak jest... i wiem ze mogłoby sie skonczyc 2 tygodniowym wyciem w poduszke i nie napisałabym nic, bo teraz to sie chociaz moge skupic jeszcze wczoraj z racji ze u jego znajomych byłam milczaca..a bardzo mnie lubia..wiec ciagle było Co ci ejst co dzis taka spokojna..on cos ci zrobił, nie przejmuj sie on jest popierdolony, dostanie wpierdy..od nas..a mówie to nie to

jeszcze miałam ochote na długi sex a ten doszedł w 2 minuty:O..a potem przyjechali znajmomi..wiec juz w ogole sie wkurwiłam:O Ja pierdole!!! REWELACJA!!:D:D:D:D

jeszcze wczoraj z racji ze u jego znajomych byłam milczaca..a bardzo mnie lubia..wiec ..więc powiedz o co chodzi,zwierz się ze swoich kłopotów ludzie którzy być może ci pomogą lub naprowadzą na jakieś rozwiązanie problemów

szczera dziewczyna jeszcze miałam ochote na długi sex a ten doszedł w 2 minuty ..a potem przyjechali znajmomi..wiec juz w ogole sie wk**wiłam jaki problem? nie stanął mu drugi raz?

ale to sa jego znajmomi nie moi..swoim sie zale az za duzo wiem ze on im duzo mówi i oni sporo wiedza o nas..o jego watpliwosciach wiec rozmowa z nimi była bez sensu nie moglismy drugi raz bo za 10 minut wpadli po nas znajomi samochodem

mam super przyjeciołki..zrezta na brak dobrych znajomych nie narzekam i na osoby którym moge sie zwierzyc..zreszta szczera dupa jestem;) ale nie moge ciegle innych zameczac swoimi problemami

nie chodzi mi o was brak pracy i pieniedzy na dach to problemy na których powinnaś się skupić,bo facet....jest a za chwilę go nie ma. 1 szukanie pracy 2próba zorganizowania jakies pozyczki na remont 3 dokończenie pracy tym się zajmij

wiem studiowałam dziennie wiec zawsze dorywczo gdzies pracowałam..teraz porzuciłam prace bo chciałam sie skupic na pisaniu pracy mgr!! i dpoki nie napisze to nie szukam..jak nie dam sie obronic teraz to po prostu wezme i zaczne szukac i pracowac..zreszta zawsze jakas prace miałam najbardziej dobija mnie to pisanie:O

najbardziej dobija mnie to pisanie nie tylko ciebie.;) pisz wtedy gdy masz przypływ energii,wtedy praca ruszy do przodu. zmuszanie się nic nie da....nie osiągniesz zamierzonego celu. możesz też wprowadzić ''rygor'' ileś tam stron dziennie i chcąc nie chcąc wyrobisz się przez te 2 tyg. pozdr 3maj się

Gość Samiczka to kochana
dziewczynka ❤️

Gość bleach bleach
Szczera, rób dwójkę jak tylko dasz radę, moja mama pracuje w branży i mówi właśnie, że nie mogą nikogo znaleść na kierownika bo tak mało jest magistrów z dwójką w PL. Chociaż, żeby robić specjalizację trzeba się już zahaczyć w jakiejś firmie? Dokładnie już nie wiem...

Gość bajabongo24
Ja mam podobniie.. Pisze prace, czas goni, przede mna jeszcze masa egzaminow do zdania, jakies problemy w stylu szukanie osob do mieszkania, a nowy miesiac tuz tuz i moga byc problemy z kasa.. no i z facetem sie nie uklada zupelnie.................. bosko