Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana_jestem

Sytuacja która trwa.

Polecane posty

Mam narzeczonego. Pracuje na wyjazdach, widzimy sie w weekend. I mam kolege który sie zeni za pare miesiecy. Kolege znam mniej wiecej tyle samo co narzeczonego. Czasem sie spotykamy pogadac. No i trace dla niego głowe a on dla mnie. mniej wiecej raz w roku. Ostatnio prawie do czegos doszło. co to jest? zauroczenie? nie umiem sie cholera z tego wyleczyc. jak go nie widuje to jest dobrze - nawet o nim nie mysle. a jak sie spotkamy to juz kaplica.

Boje sie takich układów. Zreszta to nawet nie układ. Istnieje straszna chemia pomiędzy nami. To jest straszne. Wczoraj mielismy sie spotkac, jednak sie wykreciłam - potem w nocy nie mogłam usnąć. Masakra. Wiem, ze w koncu sie to powtórzy! A ja tego chce i nie chce! Nie wiem co jest - zawsze tak miedzy nami było.. od pierwszego spotkania taka "chemiczna atmosfera" pomiedzy nami..

aleś ty głupia :-o jak się z nim zwiążesz, to sie kiedys soba znudzicie, a takie spotkania od czasu do czasu sa najlepsze... małżeństwo wszystko niszczy... kochajcie się na maksa :classic_cool:

To w ogóle mam sie nie wychodzic za mąż? Czy wyjsc za mąż a z tamtym sie spotykać raz w roku jak to do tej pory było. ? To nie w porzadku.. a cholera. Ale przychodze do domu taka podekscytowana za kazdym razem i z motylkami w brzuchu.. Nawet jak tylko na siebie patrzymy i rozmawiamy. To cos niesamowitego,

Anielskooki---> jesteś facetem prawda? Mówisz tak bo tez jestes w takiej sytuacji czy po prostu męskim okiem wyrazasz zdanie?:)

Gość komiczna_sytuacja doprawdy..
Ja mam tak samo i wcale mi to nie przeszkadza.

Gość on.ciekawy.zycia
Mam wrazenie ze piszesz o nas:)

Na pewno nie.

Znów sie z nim spotkałam! I znów czuje wyrzyt sumienia (delikatny) i motyl w brzuchu mi lata (ogromny!). Jestem taka szczesliwa ze mogłam sie z nim spotkac. ja chyba nienormalna jestem.

Gość chemiczny człowiek
no to ładnie:D Powodzenia:)

No to pięknie. Leże na całej linii.