Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronka1803

Do wszystkich dziewczyn!!!

Polecane posty

Gość Weronka1803

Witam. Mam 18 lat i chcę zacząć współżyć ze swoim chłopakiem. Zastanawiam się nad zabezpieczeniem. Czy możecie mi coś poradzić? Słyszałam o różnych tabletkach i plastrach, nawet o zastrzykach. Bardzo proszę o poradę co jest najskuteczniejszą metodą?

Gość Weronka1803
Seks analny na razie nie wchodzi w grę. A co do przerywanego, to przecież nie mogę polegać 100% na moim facecie, że zdąży.

Gość
plastry sa dobre ale musisz miec na nie recepte skuteczne. zminiasz je raz na tydzien jedyna wada to dosc wysoka cena kolo 50 zł

Gość aleniezastrzyki
nie wybieraj sama antykoncepcji bo możesz sobie zaszkodzić udaj sie do ginekologa :)

Gość czerśnia123abcd
Idź do ginekologa z partnerem!

Gość zamozna z domu Nowak
wstrzemiezliwosc

Gość błehh błehh błehh
najlepsza bedzie szklanka wody zamiast:classic_cool:

Nic nie da ci stuprocentowej skuteczności poza abstynencją ;) Zresztą idź do ginekologa, doradzi ci co wybrać.

JEŚLI NIE MOŻESZ POLEGAC NA SWOIM FACECIE NA 100% TO NIE UPRAWIAJ Z NIM SEXU :)

Gość Isia222222
Dzikiwaz! To musiałabym całe życie pozostac dziewicą, bo na żadnym facecie nie można polegać. A potem jakbym zaszła w ciąże to oczywiście zwalacie wszystko na dziewczyny z pytaniem. A myślałem że bierzesz tabletki. Bądź: Trzeba było brać tabletki.

Gość Ewusek
Widze, że jesteś dojrzała bo świadczy o tym twoje podejście do sprawy. Zastanawiasz się jak można się zabezpiczyc a nie panikujesz jak juz jest po sprawie. Ja mam faceta od 3 lat i od 3 lat biore tabletki Cilest - duzo opini slyszalam o tych tabletkach i zlych i dobrych no ale kazdy z nas jest inny i jednym sluzą, drugim nie. Ja nie narzekam od 3 lat bez przerwy je biore, robialam proby wątrobowe i wsyzstko jest ok, nie przytyłam, mam ochote na sexs i dobrze się czuje ;)) Udaj sie do lekarza ginrekologa on przeprowadzi z Tobą wywiad, zrobi ci badania i sam zaproponuje najlepszy środek antykoncepcji. A jeśli chcesz zacząc juz wspolzyc a na wizyte musisz czkac proponuje prezerwatywe (dla pewnosci po stosunku nalej wode do prezerwatywy by upewnic sie czy nie pękła)

Gość dasdadas
kubeł zimnej wody na poczatek polecam. potem do gina na badania. a potem na fora, do ksiazek i internetu.