Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opolovy

interesowna koleżanka

Polecane posty

Gość opolovy

mam kumpelę,tak się składa,że sprzedaję mieszkanie,dzwonił do mnie klient i się umówił ,że przyjedzie mieszkanie zobaczyć.Wieczorem ona do mnie dzwoni,że to jej znajomy,że się zgadali(szef jej męża)i że on pewnie nie będzie chciał tego mieszkania,bo on woli na parterze i takie tam...koniecznie chciała wiedzieć,czy obiecał że przyjedzie na pewno czy nie.NA drugi dzień nie przyjechał i nawet nie zadzwonił.....kumpela zawsze jak u mnie była chwaliła jakie mam ładne mieszkanie i td.Nie było to szczere.Ktoś mi powiedział,że naopowiadała temu szefowi męża,jakie mam beznadziejne mieszkanie jej zdaniem i że go ostrzega....liczyła na podwyżkę dla męża... Zmieniłam numer tel.nie chcę mieć z nią już kontaktu. Zawsze jej pomagałam w każdej potrzebie,prezenty kupowałam na urodziny,chociaż ona o moich nie pamiętała...uważałam ją za przyjaciólkę...

Gość zxzxzxzxzxzxzxzxzx
O co chodzi w tym topiku ?

Gość opolovy
no,nie można ufać

chcialas sie wyzalic czy co?? to, ze ktos przychodzi ogladac meszkanie to nie znaczy, ze od razu je kupi a wystarczylo zebys zastrzegla sobie numer tej kolezanki u operatora i by juz sie do Ciebie nie dodzwonila, a tak inni tez juz nie maja Twojego numeru

Gość fsacvfsvf
witaj w klubie, to jakbys pisała, o mojej bylej znajomej.Tez uwazałam ja za przyjaciołke.Dopiero po czasie przejrzałam.Ona nawet w pracy tak potrafi nakłamac, zeby wyszło na jej.Nagaduje na innych ludzi, sieje plotki o ładniejszych od siebie laskach z zazdrosci.To typ osoby, ktorej sie wszystko wg jej nalezy, wszyscy powinni przed nia klekac.Nie znosi krytyki.Do nie trzeba było zawsze z prezenetem przyjsc inaczej by sie obraziła, a sama zapominała o moich urodzinach.Rowniez pomagałam jej w wielu sytuacjach, woziłam autem jak nie miała prawka. Przy mnie byla słodko -pierdzaco miła, chwaliła mnie, ale to było podejrzane, po prostu sie podlizywała w wiadomym calu, chciała bym zalatwiła jej prace, zrobiła to.Gdy juz ja dostała, przestała byc miła.:)No, bo ilez mozna uwAZAC, no i tez doszły mnie plotki rozne na moj temat, a kto je rozpuszczał/?jak myslisz, jasne, moja była kolezaneczka.Ona najbardziej kochała i lubiła sama siebie, dlatego nie mam znajomych i przyjaciol,co mnie zawsze dziwiło i dlatego litowałam sie nad nia.Teraz wiem, ze tak jak Twoja znajoma z tym mieszkaniem, jest kłamliwa mendą.szkoda nerwow na taka

Gość opolovy
napisałam wyraźnie,że nie przyszedł wcale obejrzeć,chociaż się umówił.Nowy numer podałam wszystkim pozostałym

Gość w sumie to nie wiem o co
chodzi... Pracujesz w agencji nieruchomosci i kolezanka liczyla na znajomosci, zeby co zalatwic?

Gość opolovy
fsacvfsvf współczuję cI,NAJBARDZIEJ BOLI,jak komus pomagasz,a ktoś tak Cię potraktuje

Gość opolovy
nie,mam swoje mieszkanie na sprzedaż,ten klient trafił się przypadkiem,z ogłoszenia,ona się z nim przypadkiem zgadała przy kawie,bo to jest jej znajomy i jednocześnie szef jej męża-załatwił mu pracę

Gość barabara bara
z tymi przyjazniami miedzy kobietami jest róznie W większosci to takie włąsnie fałszywe kolezanki , lepiej omijać szerokim łukiem , unikać kontaktów ,trzymać na dystans Ja mam nadzieje ,ze wczesniej czy pózniej ludzie zorientują się z kim mają doczynienia i takie intrygi wyjdą im bokiem ( tym kolezaneczkom)

Gość barabara bara
Ja na twoim miejscu zadzwoniłabym do niego i zaprosiła na spotkanie jeszcze raz I powiedz,że doszły cię słuchy ze ktoś jakiś bzdur nagadał na twój temat zaproś go jeszcze raz , mówie ci

Gość opolovy
dziękuję za dobre rady.Wolę wyżalić się na forum niż kolejnej fałszywej przyjaciółce

na przyszlosc to radze Ci dac ogloszenie w necia np. na www.gumtree.pl tam dajesz darmowe ogloszenie i dodajesz zdjecia, dodatkowo mozesz zaoferowac, ze wiecej zdjec na maila - wtedy bedzie widac stan mieszkania

Gość barabara bara
ja mam kolezanki ,ale nie wchodze w głębsze relacje , po mprostu cześć , czesć co słychać i tyle baby są fałszywe i zywcem by zjadły ,a naprawde uczciwa osobę trudno spotkac Taki niby kolezanki za plecami obrabiaja dupe, knują intrygi ,a co niektóre do łozka wejdą jak ciebie akurat nie ma ( oczywiscie nie pustego)

Gość opolovy
barbara,no właśnie!jakiś czas temu mieliśmy imprezę,ta kumpela była u nas z mężem swoim i przy nim komplementowała mojego męża,a na koniec wycałowała go na pożegnanie.Powiedziałam mu,że nie jest moją siostrą i zwykłe:"na razie"na odchodne wystarczy

Gość Laurazjjehe

Ale wredna lampucera z tej kolezanki.znam takie wredne interesowne znajome