Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co tyyyyy

wklejajcie tu swoje OBRĄCZKI

Polecane posty

Gość no co tyyyyy
miarka bardzo ladne :)

Widzę że mat ostatnio się popularny zrobił- ale są strasznie nietrwałe. U męża już jedną rysę widać. Ale on nie oszczędza obrączek.

Gość Cheryll
Fioletowaa - bardzo fajne obraczki prostota i elegancja

Gość lokatka
co do tych matowych obraczek to fakt sa dosc nietrwale te "matowienia" bo po jakims czasie sie po prostu scieraja i robia bardziej blyszczace ;) mam srebrna obraczke matowa (choc nie chcialabym porownywac trwalosci srebra do zlota :P) to po 2 latach eksploatacji jest juz prawie cala blyszczaca :P znow zaleta matow jest to ze sie tak szybko nie rysuja (tzn nie widac tego na nich) bo sa za zalozenia "porysowane" ;)

Nam jubilerka zapowiedziała że jak coś za parędziesiąt zł zrobi nam renowację. Albo poprawi mat albo wyszlifuje;-)

Gość lokatka
wiem wiem, nam tez to jubiler powiedzial :) dodatkowo pierwsza "kosmetykę" mamy za darmo :)

Gość teraz majka
o matko :) jak dużo jest różnych obrączek, nawet nie wiedziałam ze aż tyle:)

Gość cfd\zgc
a my mamy takie tylko na zywo sie tak nie błyszcza no i ten złołty nie jest taki zołty:P tylko ładnie sie komponuje z białym złotem w zasadzie z daleka nie widac czy sa z białego czy zóltego złota ps na zdjeciach jak dla mnie sa okropne a na zywo całkiem inaczej wyglądaja:) http://www.jubiler-jubiler.pl/produkt_1_24_951_0_0_0_-1_119_zloteobraczkislubnelazurwzorv528.htm#1

A widział ktoś obrączki tytanowe na hadrys.pl? Fenomenalne są, dość nietypowe, ale fenomenalne. Myślę, że tego typu obrączki pasują do tych bardziej odważnych par, które nie wstydzą się za bardzo eksperymentować i szokować, choć nie jestem pewna czy zakładając takie obrączki człowiek szokuje. Na pewno są oryginalne i unikalne.