Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beeeeeeeeeeeeeeeee

Mój facet...

Polecane posty

Gość beeeeeeeeeeeeeeeee

Spotykam się z nim od trzech miesięcy. Do tej pory wydawało mi sie,że wszystko między namiukłada sie super i że mu na mnie zależy. Jednak ostatnio powiedział mi ,że głupio mu było jak z jego powodu nie pojechałam z kumpelką na impreze, stwierdził ze on by z kumplem pojechał gdyby była taka sytuacja i ja tez mogę. A ja nie pojechałam bo chciałam pobyc z nim ale teraz to nawet nie wiem czy jemu wogóle na mnie zależy. Miałyscie kiedys podobnie?? chyba musze z nim powaznie porozmawiac zeby wiedziec na czym stoje, bo nie chce ciągną związku w ktorym tylko mnie bedzie zalezec.

Gość
związek to nie zawsze WY, tyko TY i ON

Gość beeeeeeeeeeeeeeeee
Ale ja przez to ze tak powiedział zaczęłam mic wrazenie ze jemu wogóle na mnie nie zalezy i wogóle nie wiem po co ze mną jest.

Gość dziewczę z kafe
Tak jasne, nie zależy mu na Tobie, powinien Ci zabronić wychodzić z domu, wtedy byś miała dowód, że Cię kocha.

Gość weronikax
Zależy mu-ale jak zabardzo pokazujesz to facetowi to on robi krok w tył :) Faceci też lubią zdobywać nnawet jak już są w związkach-jemu bardziej chodziło o to,że rezygnujesz ze swoich przyjemności dla niego tak jakby Twoje zycie już nie istniało.....To jest tak-jak trzymasz dziecko za rękę ono się wyrywa i chce ją puścić a kiedy się oddalisz szuka cię.....Nie martw się ,żle go odebrałaś:) I nie ma nad czym się zastanawiać:)

Gość to bardzo dobry objaw
to co Co powiedział. Jak widać - nie chce, żebyś rezygnowała ze swojego życia. I ufa Ci. Związek to nie tylko siedzenie ciągle razem. Dobrze jest jak każda ze stron ma też swoich znajomych: Ty koleżanki, on kolegów. I dobrze jest gdy obie strony nie mają problemu z wyjściem gdzieś. Gorzej, gdyby on z tymi kolegami non stop znikał, ale takie wypady co jakiś czas to zdrowe są dla związku. Powiedział Ci to nie dlatego, że mu na Tobie nie zależy, ale właśnie dlatego, żebys wiedziała, że będąc z nim nie jesteś niewolnicą. Za tymi słowami jest raczej zaufanie, a nie brak zainteresowania. Gdyby mu na Tobie nie zależało to by się z Tobą nie spotykał, albo ciągle wykręcał. A on Ci uczciwie powiedział jak widzi Wasze relacje. I powiem Ci - widzi zdrowo. :D

Fajnego masz faceta kocha cie i pokazuje ci ze nie musisz dla niego rezygnowac ze swojego zycia wydawalo mu sie ze sie ograniczasz dla niego to chcial ci wytlumaczyc ze on tego nie wymaga przyklad z kolega po to zebys nie czula sie glupio ze ty bedziesz korzystac z zycia a on nie

anette_87 , Kadzidelko co za brednie albo z was sfrustrowane samotne porzucone baby ktore innym beda na sile wciskac ze maja zlego faceta albo brak wam doswiadczenia i madrosci zyciowej