Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienajmłodsza

prosze o rady

Polecane posty

Gość nienajmłodsza

nie jestem nastolatką, więc proszę o pomoc, nawet jeśli ma byc to gdybanie. problemy sprawily, ze wyszlo wszystko pogmatwane.. blisterek tabletek anty rozpoczęłam w śr. brałam w śr, cz, pt. w sobotę zapomniałam później wzięłam w ndz, pn - bardzo późno - po czasie we wtorek - zapomnialam. czy dzisiaj[sroda] jak wezmę tabletkę jest duze prawdopodobienstwo zajscia w ciążę? chodzi mi o cykl jajeczkowania i tym podobne. pomóżcie, bym wiedziała na czym stoję. jak mam zajsc w ciążę to wolę tej tabletki nie brac by nie mącic w organiźmie dodatkowo: w czasie gdy zapomnialam tabletki doszlo do dwoch stosunkow w czasie doby

A ta sobotnią zaległą i wtorkową wzięłaś w czasie do 12 godzin od normalnego czasu przyjmowania tabletki?

Gość magdamk.
zalezy jakie tabletki bierzeesz. na opakowaniu kazdych tabsów jest info co sie stanie jak zapomnisz jedna i w którym tygodniu. ja tez tak kiedys miałam. nie słuchaj nikogo na forum bo nikt sie tu nie zna, jedna osoba ci powie ze nic sie nie stało i odetchniesz z ulga druga ci powie ze masakra i bedziesz sie martwic. poczytaj ta ksiazeczke przy tabsach albo wejdz na strone tych tabletek i tam powinno wszytsko byc. ja biore yasminelle

Gość magdamk.
ja bym teraz nie brała tabsów tylko do konca cyklu miała inne zabezpieczenia. strasznie namąciłas jak kilka nie wziełas i teraz nie wiadomo jak robic. nie bierz do konca, zabezpieczajcie sie prezerwat, a wez sobie od pierwszego dnia miesiaczki i miedzy czasie zrób sobie test.

Gość nienajmłodsza
biorę cilest. nie ma tam podziału na tygodnie, tylko jak zapomnę mam wziąć następnego dnia dwie, a tak nie zrobiłam. i powtarzam, wówczas, gdy zapomniałam tabletki doszło do dwóch 'pełnych', z etak powiem stosunkow

Ja na Twoim miejscu skorzystałabym z rady magdymk i odpuściłabym sobie to obecne opakowanie i tak już sobie zafundowałaś huśtawkę hormonalną.