Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helppliss

Co się ze mną dzieje ?

Polecane posty

Gość helppliss

Zeszłego roku w wakacje zaczełam się odchudzać. Na początku nie była to żadna drastyczna dieta,poprostu ograniczyłam jedzeni..(słodzycze,itp) Wszystko było w pożądku aż do czasu kiedy troszkę przytyłam i znów schudłam. Badania miałam coraz gorze, w zimie wykazały bardzo silną anemię . zaczełam się leczyć biorę tabletki i stram sie zdrowo odyzwia.Jednak od ok. pół roku co jakiś czas a szcególnie gdy jest zimno sinieją mi dłonie i usta,właściew przybierają on e dziwny kolor, sązimne. Ciągle jest mi zimno. Nic mi się nie chce. Czasem, czuje okropne dreszce tak jakby pod skórą. bardzo zle sie czuje nei potrafie normnalnie funkcjonowac(jak wczesniej) Ratunku ! :((

idz do lekarza jak bedziesz miala chwile wolnego czasu powiedz mu co sie dzieje i on juz bedzie wiedzial na jakie badania ie skierowac. nadal sie odchudzasz?

Gość patinati
a masz nie dowage , rób badania bo moze nadal masz anemie pomimo zdrowego odżywiania może nadal mało jesz jak wyglada to kalorycznie???

Gość helppliss
Staram się jeśśc normalnie jednak nie jest to 5 posiłków. Lekarz stwierdził że anemię leczy się bardzo długo ok.rok czasu. Skierował mnie ponownie na badania i przepisał kolejne tabletki (żelazo) Czy z anemi tak długo się wychodzi? A moze to coś innego ?

Gość helppliss
Nie mam niedowagi. Ważęok. 57 kg - 168

Gość czasem z anemii wychodzi się
nawet kilka lat:oTo poważna choroba:(