Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona_nastolatka

Proszę o sprawdzenie ... angielski

Polecane posty

Czy znalazł by się ktos łaskawy i pomógł mi zrozumieć sens tych zdań?? Dopiero zaczynam nauke tego języka i mino przetłumaczenia słówek nie do końca rozumiem te zdania ;/ 1. I think that she is going to be really good one day. Uważam że ona jest ładna każdego dnia??? 2. It seems to me that our friendship will never end. ?? ;/ 3. In my opinion this girl is the best friend I have ever had. Uważam że ta dziewczyna jest najlepszą przyjaciółką ... ja mam 4. She is a beautiful girl with long black hair. Ona jest piękną dziewczyną z długimi czarnymi włosami 5. He is so nosy that he always wants to know other people's affairs. ?? ;/ 6. Despite being a single mother, she is very resourceful. :( ... ? 7.The girl that I am going to describe is called ANIA. I first met her... Dziewczyna którą opisuje ma na imię ania? pO RAZ PIERWSZY SPOTKAŁAM JĄ ... ? p.s. jak napisać że poznałam tę osobę gdy zaczęłam uczyć się języka rosyjskiego w szkole językowej??? cos w tym stylu? I would like to talk about Kate whom I met when I .. Bardzo prosze o pomoc ...

1. myślę, że ona będzie naprawdę dobra pewnego dnia. 2. Wygląda na to, że nasza przyjaźń nigdy się nie skonczy 3. ... jaką kiedykolwiek miałam 4. dobrze

Gość ijhoj
1. Mysle, ze ktoregos dnia bedzie naprawde dobra 2. Wydaje mi sie, ze nasza przyjazn sie nigdy nie skonczy 3. Moim zdaniem ta dziewczyna jest najlepsza przyjaciolka jaka kiedykolwiek mialem 4.ok 5. jest tak wscibski, ze zawsze chce wiedziec co sie u innych dzieje 6. pomima bycia samotna matka, jest bardzo przedsiebiorcza 7. dziewczyna ktora mam zamiar opisac nazywa sie ana. spotkalem ja pierwszy raz...

5. on jest tak wścibski, że zawsze chce wiedzieć o sprawach innych ludzi 6. Pomimo bycia samotną matką ona jest bardzo zaradna 7. dobrze

Bardzo dziękuję ;)))

Mam jeszcze jedno pytanie. Jak napisać po angielsku, że .... Uważam, że ania jest osobą godną naśladowania. Dzięki niej zrozumiałam że odległość (w senskie km) nie jest przeszkodą w przyjaźni. Zrozumiałam że jeśli tylko ma się chęci to rozwiąZANIE ZAWSZE SIĘ ZNAJDZIE.

Będę wdzieczna za udzielenie odpowiedzi

^^^