Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mekolaca

Tak mi się nasunęło. Stara młódka.

Polecane posty

Gość mekolaca

Fajnie było myśleć, że nie ma granic, a wszystko jest w zasięgu ręki. Młodzieńczy bunt rozrastał w naszych piersiach i nie dawaliśmy się pożreć stereotypom. Wzniesieni ponad chmury nie widzieliśmy jutra. Nie było konsekwencji, a ciąg przyczyn i skutków był nam nie znany. Ale teraz pożarci przez codzienność, obdarci ze złudzeń przez szare życie, stoimy na ścieżkach obranych przez miliony, na których widać jeszcze, zostawione niedawno ślady przechodnia. Powielamy to co niegdyś było obce, i patrzymy z nostalgią w otchłań dawnych marzeń, zastanawiając się gdzie jest ta dawna zapalczywość i nadzieja. Wiara w ludzi, wiara w samych siebie, wiara w fart i szczęście - wszystko wyparowało wraz z przesuwaniem kartek kalendarza. Beztroska staje się nam obca, a presja coraz częściej ciążąca na sercu zdmuchuje sen z powiek w środku nocy. I chciałoby się powiedzieć ''co ma być to będzie!'' ale ta przygniatająca odpowiedzialność za swą własną istotę...

Gość Inteligencja emocjonalna
Hej autorko, pewnie masz rację większość podążyła jednak drogą komercji, zobowiązań, odpowiedzialności...są jednak wyjątki..Ja do nich należę na skutek moich porzekonań, prawd k\tórych nie złamię, nie poddam się i nie wejde w pewne kregi...po prostu NIE...skazałam się tym samym na samotność, bo reszta buntowników nawiała za tzw porządnym zyciem mam już ponad 30 byłam w Jarocinie nie raz i naprawde wierzyłam w to wszystko, wszyscy poszli w krawaty, ja też ale filozofii życia nie zmieniłam i tak nie mam żadnych przyjaciół, faceci odeszli do tych bardziej zainteresowanych rodzeniem i gotowaniem Punks Not Dead? I dont thing so! a ja dalej ide pod prąd i zawsze z boku ale coraz bardziej mi samotnie i smutno z tego powodu, kiedys tylu nas było..

Gość mekolaca
Ja również, jestem samotną osobą, kontrowersyjna i idąca pod prąd, nie przejmująca się plotkami, stoję na skraju wyczerpania, i nie mam już energii by robić MY OWN THING.

na skraju wyczerpania? Co Cie tak wyczerpało? Jesli inni ludzie to... to nie wiem

Gość mekolaca
samotnosc;)

Gość mekolaca
męska pomaranczo, if there had been detailer instead of retailer, you certainly would have been the one!

Gość polska gejsza
Warsaw is very nice city by nigth. co? bez majt ? to 10 euro drożej

a na Polski to jak to leci?

Gość mekolaca
nie wiem :D :D :D

Gość mekolaca
jak stringacze to czemu nie

Gość mekolaca
Mężczyzna przesiadujący na kafeterii ? Nieee

Gość i do tego z taakim jęzorem????
bedzie moj :P:P:P:P

Gość i do tego z taakim jęzorem????
pochopnie będę szybka:P

Gość polska gejsza
where are bicycle? jak to gdzie mam cyce? no tu angielski baranie ślepy jesteś?

Gość mekolaca
A swoją drogą co oznacza 'exprince' :) ? Pochopnie mój drogi, to ja skreśliłam cały gatunek męski.

Co znaczy niech se pani sama wytłumaczy. Ja was nie rozumiem nadajecie na tych facetów jakby coś się stało. Każdy facet z natury jest zły, no chyba że pierdoła ...

expirience....to chyba doświadczenie ale I dont speek english :-)

Gość mekolaca
Widzisz pomarańczo a innych się czepiasz o literówki... Muszę Cię uprzedzić, że mam dziś kiepski humor i nie myślę trzeźwo, dlatego sprostuje poprzedni post. Tak naprawdę nadal wierze w mężczyzn, i wierze że niebawem znajdę swojego, niektórzy okazali się skończonymi chamami, a niektórzy wręcz przeciwnie, i dużo tu zależało od mojego nastawienia i postępowania wobec nich. W wielu przypadkach można sobie was odpowiednio ''wyskalować'', zresztą działa to w obie strony.

Gość mekolaca
Operowana jedną dźwignią :D ?

Gość męzczyżni są jak dzieci
tylko wódka i Kobiety im w głowie

Gość mekolaca
Zgadzam się. Ale nie ma większego skarbu niż prawdziwie zakochany mężczyzna.

Gość mekolaca
Gadatliwa baba to ewidentnie nie ja ;)