Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycjaaaaaaa

sex , czy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Patrycjaaaaaaa

W Sobotę uprawaiłam sex z kolegą , no i pękła nam gumka , co teraz mamy zrobić , bardzo prosze o pomoc , czy są w aptece jakieś tablety na to ?? czy mszę iśc do ginekologa

Gość bcadefghtrfde
nie rob nic jak mieliscie gumke to raczej nie zaszlas a ze pekla to i tak plamniki nie nadawaly sie do zaplodnienia po kontakcie ze srodkiem plemnikobojczym ktory jest w prezerwatywie. na tabletke po juz zapozno i dobrze bo by ci rozwalila cala gospodarke hormonalna, a w ciaze nie tak latwo zajsc

Gość cvfgbhb nbfgvc
jak sie mysli dupa, a nie mozgiem, to trzeba ponosic wszystkie konsekwencje chociaz ten temat wydaje mi sie byc prowokacja

Gość Patrycjaaaaaaa
ja pytam poważnie , Proszę was o pomoc . a jesli ona pękła i jescze sie po pęknięciu bzykaliśmy 3 min ?? to czy ten śr , plemnikobujczy zabił plemniki >>??

a to byla prezerwatywa ze srodkiem plemnikobojczym? bo nie wszystkie takie sa!

Gość Patrycjaaaaaaa
a jescze jedno , bo on powedział ze sie nie spóścił ,, ale może jakaś kropelka poszła , wole dmuchać na zimno , czy on może za mnie pójść do ginekologa ? po tabletkę . jecsze tydzień nie minął

Gość MilkCat
dziwnie to brzmi sex z kolega :D ale nie lubie tez takich osób dewotek co od razu piszą ze pewnie k...wa albo ze jak sie mysli dupa to tak jest, bez przesady ludzie sex z kolega to dziwna sprawa ale zeby od razu tak najezdzac na kogos. Wiekszosc ludzi uprawia sex i naprawde malo kto jest taki święty w tych sprawach więc nie róbcie z siebie archaniołów :P

nie no... to prowo... kolega ma isc do ginekologa? ale co ten ginekolog ma mu dac? w doope? czy w leb na opamietanie?

Gość Patrycjaaaaaaa
No , jakieś Tablety ??

Gość Patrycjaaaaaaa
na usunięcie ? tzn , ja sie na tym nie znam , ale może są jkieś tablety które jakoś coś zrobią ze nie zajdę ...

sa tabletki wczesnoporonne ale one dzialaja do 72 godzin, tak ze musztarda po obiedzie!

Gość Hornetto
ginekolog nic nie poradzi na pękniętą gumkę. Raczej idź do sklepu budowlanego i kup jakis super-glue, może uda się ją skleić.

To przykre, że urodzi się następny debil. Ale po takiej matce to czego się można spodziewać ?

pierre-dolec -> najgorsze jest to że dziecko jest niewinne tylko będzie miało kiepskich rodziców :/

Gość kafeterianka188
jezuuuuuuuuu,ale zryciuch. Mam nadzieje,że to głupie prowo. Jest sobota a ten debil w czwartek pyta o tabletki. Jak ty się bierzesz za sex jak najprostszych rzeczy nie wiesz?

Gość Patrycjaaaaaaa
Ale skoro 1 tab. jest na 72 godziny to jak zjem dwie na raz, to siem jeszcze załapię, jerzeli je łyknę dzisiaj.

Gość Kawer
Łyknij lepiej trochę spermy, to może lekko otrzeźwiejesz.

ty jestes yebnieta czy tylko udajesz? poczytaj na necie o " escapelle ". Tabletka wzieta po uplywie 72 h WZMACNIA ciaze, pomaga temu dziecku. teraz to mozesz czekac na okres, jak nie dostaniesz to tabletka wczesnoporonna. zreszta moglas myslec z kim i jak sie dupczysz. Po co sie zabierasz za cos o czym nie masz najmniejszego pojecia? ja piedole.

Gość www.odlotek.pl
tabletki wczesnporonne ale działają tylko do 72h po stosunku