Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eee.

Podkład

Polecane posty

Gość eee.

szukam fluidu, który zakrywałby piegi ;d. i żeby trzymał się minimum 8 godz. i w niedrogiej cenie ;} proszę pomóżcie.

Gość skoro masz jaieś powody osobis
rimmel stay matte mousse. sprawdzony. nie znika z twarzy po dwóch godzinach. Na to mgiełka pudru mineralnego i już gotowa jesteś do wyjścia. albo stosuj korektor - tu polecam maylelline mineral recover - nie znam lepszego.

Gość
revlon color stay trzyma sie ponad 12 h

Gość eee.
a dobrze zakrywa? nie mam pryszczy ani krostek ale mam te cholerne piegi! i na dodatek jasna cere, którą jeszcze bardziej zniszczyłam wybielając ją. . koszmar.

Gość eee.
i chce dodac że mam cere mieszaną ;/. czytałam, że rimmel stay matte mousse po pół godz się już świeci i nie bardzo zakrywa..

Gość podtrzymuje rimmel
ja uzywam rimmel cool matt mousse. To pewnie jakas wariacja wspomnianego wczesniej, tyle ze po nalozeniu daje uczucie chlodu na twarzy. ale faktycznie jest bezbledny. idealnie pokrywa a przy tym wyglada bardzo naturalnie. Ja czesto jestem komplementowana z powodu swojej nienagannej cery, i czesto przy tym slysze ze ktos mi zazdrosci ze mam taka ladna cere ze nawet nie musze uzywac fluidu...polecam

Nie zakrywaj piegów ! Są piękne . Zawsze chciałam miec

Gość LOREAL PERFECT MATCH PODKŁAD
Naprawdę polecam :) w Rossmannie kosztuje ok. 60 zł aczykolwiek co jakiś czas jest w promocji i można go nabyć za 40 zł :) Możesz również zamówić go przez internet czy poszukać na jakiś rynkach a wtedy jego koszt wyniesie max 35 zł. Pokrywa wszystkie niedoskonałości, lekka konsystencja, jest po prostu prześwetny a trzyma się ponad 15 godzin !!!