Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfxdzvxdvzv xcfvzsf

nienawidze studiować

Polecane posty

No czyli podsumowując przyszli lekarze to gburowate chamy i niepomocne prostaki uważający się za nie wiadomo kogo. Natomiast stomatologia i reszta świata to kierunki bardzo w porządku, pomagają sobie, są życzliwi i zabawni.

Gość MIIIIaaaaaaaaaaaaaa
ja juz skonczyłam studia i bardzo nad tym ubolewam :(( przeciez to najpiekniejszy okres w zyciu!!! chetnie postudiowałambym jeszcze na UM :))

Dzisiaj właśnie tak sobie myślałam nad tym jak czas szybko leci.. Niedawno zaczynałam studia a za chwilę będę na trzecim roku..

Gość gość
Hahahahahaha, pielęgniarstwo trudne nie wierzę, dziewczyno nic dziwnego, że zrezygnowałaś z polibudy, skoro dla Ciebie pielęgniarstwo jest trudne, to Ty na poltechnice musiałaś się naprawdę czuć jak dziecko we mgle.

Gość gość345
Witajcie jestem studentką pielęgniarstwa i powiem wam że aby być dobrą piguła nie wystarczą 3 lata bawienia się w studiowanie. Dlaczego nikt tu nie powie że fajnie byłoby mieć magistra to kolejne 2 lata, potem 2 lata pracować żeby dostać się na specjalizacje ,wow tak specjalizacje którą robi się kolejne 3 lata szkoda że nikt nie powie ,że oprócz tego wypadało by mieć troszkę kursów i szkoleń i szkoda ,że nikt nie wspomni o tym, że mamy takie same podręczniki jak lekarski i te same przedmioty. Też musimy znać wyniki badań, objawy, rokowania, zasady wykonywania badań które zlecają lekarze, dawki leków itp. Nie mówcie, że jesteśmy od was gorsze czy mniej wyedukowane. Mamy inne działki my zajmujemy się pielęgnacją i wspomaganiem leczenia w leczeniem nie wchodźmy sobie w drogę a pomagajmy sobie na wzajem wtedy i nam i wam będzie lżej . A i o dziwo jestem na pielęgniarstwie a zdawałam matmę na rozszerzeniu biologię i chemię i z moimi wynikami spokojnie dostałabym się na lekarski ale zwyczajnie nie chciałam czy naprawdę jest t o tak ciężko zrozumieć? :)

Gość gość
To przestań studiować, ludzie to naprawdę są tępi.