Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia..007

sprzedam NOWE bikini śliczny wzór- na duży biust

Polecane posty

Gość
fajne ale na mnie duuuzo za duze:P

Gość agusia..007
no właśnie na mnie staniki też ;p kupiłam bo strasznie mi się spodobały ale jednak są to bikini na większe biusty niż mój ;) zapraszam :)

Gość agusia..007
:)

Gość zecoooooooooooooo??
80D i 75C na duży biust??? O LOL :D Dziewczyno, ty masz pojęcie o rozmiarach staników?? :D:D:D

Gość aaaaaaaaaaaasssl
gdyby ten zielony nie był zielonym to bym pomyślała ale zielonego nie cierpię

Gość agusia..007
myślę że mam ;) tak jak napisałam w temacie - na duży biust a nie dużą kobietę.. zwróć uwagę na to że majtki są o kilka rozmiarów mniejsze.. szczupła dziewczyna z takim rozmiarem stanika to chyba jednak duży biust nie uważasz?

Gość zecoooooooooooooo??
Szczupła dziewczyna z obwodem pod biustem 90 cm (tyle trzeba mieć żeby noszenie staników 80 miało sens)?? Jasne... Dziewczyno, poczytaj co nieco i pooglądaj: http://stanikomania.blox.pl/2008/07/Alfabet-8222Stanikomanii8221.html http://stanikomania.blox.pl/2010/01/Ta-slynna-miseczka-D.html I sama znajdź w necie "elektroniczny bra-fitter" (albo wpisz się na kafe w wątku gdzie doradza bestbra - chyba na modzie jest taki), bo idę o zakład, że osobiście nosisz źle dobrany rozmiar.

Gość Jak ja uwielbiam tych
którzy sądzą, ze 75 C to duży biust ;>.

Gość agusia..007
może inaczej: czytałam niejednokrotnie o prawidłowych rozmiarach staników. ale po pierwsze trudno dostać takie rozmiary w sklepach, a po drugie jak już są to cholernie drogie.. według kalkulatora powinnam nosić rozmiar 60I, a noszę standardowe 75C.. z przyczyn wymienionych wyżej. podane wymiary w opisie aukcji to wymiary standardowe, na których opiera się większość kobiet. (ponoć tylko 5% kobiet nosi stanik dobrany prawidłowo według rozmiarów o których piszecie). poza tym przepisałam je z opisu innej aukcji tego samego modelu (od super sprzedawcy tak na marginesie wspominając). nie naskakujcie na mnie :)

Kurde, ja noszę 65G i ten obwód w tych strojach jest dla mnie po prostu masakryczny :( w ogole jest ciężko kupić strój na szczupłą sylwetkę z biustem większym od miseczki B czy C :(

Gość agusia..007
kształt_klepsydry - chyba jesteśmy w podobnej sytuacji.. dla mnie miseczki są dobrze dobrane ale obwody dużo za duże dlatego muszę sprzedać choć bardzo mi się podobają.. ale dobór stanika to zawsze był dla mnie problem..

Gość pozdrowienia z galum
no skoro klepsydra nosi G to chyba nie macie takiego samego biustu! i zgadzam się z jedną z poprzedniczek że nie masz pojęcia o rozmiarach staników i każdym swoim wpisem potwierdzasz to zdanie!

Spokojnie, dziewczyny ;) Agusia, jak już ustaliłaś w jakie okolice rozmiarowe (60I polskie daje w "anglikach" 60FF, w ciaśniejszych - np. niektóre Pour Moi - może 65E Ci wystarczy nawet) celować to teraz pozostaje Ci ruszyć na zakupy ;) Jeśli nie masz w okolicy żadnego ze sklepów ze "stanikowej mapy" to zapraszają sklepy internetowe (polecam np. Onlyher, Dopasowaną, Biulandię...) . Stroje kąpielowe na Twoje wymiary też w nich znajdziesz :)

Gość agusia..007
pozdrowienia z galum----> kalkulator rozmiarów biustonoszy: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index.php?below=70&bust=91 dla moich wymiarów czyli 69/91 wychodzi mi że mam rozmiar 60I przy 1 cm więcej pod biustem (jakże niewielka różnica!) czyli 70/91 wychodzi 65G czyli tyle co kształt-klepsydry. to tak w ramach wyjaśnienia. a poza tym nie napisałam że mam taki sam biust co Ona, tylko że mamy podobny problem.. czytaj ze zrozumieniem.

Gość rapnastyk
fajne ale mam za małe cycki ;)

Ja też mam dokładnie 91/69 pod biustem:)mamy identyczne wymiary! ALe noszę 65G polskie, bo 60I to już przegięcie jak dla mnie:) ewentualnie z brytyjczyków 65F, bo znowu 65E za małe..:( pozdrawiam:)