Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna0401

Stwardnienie boczne zanikowe - pomocy

Polecane posty

Gość anna0401

Witam, czy to mozliwe by stwardnienie boczne zanikowe wystapilo w wieku 17 lat? Pytam, poniewaz moj facet, ktory obecnie ma 22 lata powiedzial mi, ze w wieku 17 lat ciezko zachorowal, mowil o bolach calego ciala, bezsennosci itp., znalazlam na forum o tej wlasnie chorobie jego post, a wlasciwie post z mailem na jego nazwisko, oczywiscie mogla byc to zbieznosc, ale mimo ze on mowi ze juz wszystko ok i ze sie wyleczyl, nie daje mi to spokoju... Tym bardziej, ze to choroba nieuleczalna.

Gość anna0401
Oczywiscie on mi nie chcial powiedziec na co chorowal, jedyne co wspominal to wlasnie bole calego ciala w nocy, bezsennosc, to ze po dwoch pierwszych miesiacach leczenia farmakologicznego - bo takie wylacznie bylo wyjscie - mial nastapic przelom w jedna i w druga strone. w jego przypadku nastapila poprawa, ponoc z jego choroby wychodzi tylko 20% chorych. Wczeniej wspominal cos o watrobie, ze mial z tym kiedys problemy... Ale najbardziej zaniepokoil mnie ten post na forum.

Gość z nazwiskiem to przypadek
i z tego sie nie wychodzi.... Nie jednemu psu na imie burek.

Gość anna0104
No wlasnie chodzi o to ze on mogl mi tylko tak powiedziec, a moze nadal na to choruje...

Gość anna0104
Zalozmy ze osoba chora robi zwykla morfologie. Jakie beda zmiany w morfologii?

Gość ta choroba nie daje zmian
w morfologii!!!Mozna miec tę chorobobę a wyniki krwi IDEALNE!!!To nie anemia lub cukrzyca,ze morfologia cos wykaze...

Gość anna0104
To jakie badania moga wskazac ze cos nie gra? OB? CRP? Biochemia, proby watrobowe?