Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietoperek3333

krem przeciwzmarszczkowy +25

Polecane posty

Gość nietoperek3333

Witam czy mogłybyście mi polecić jakis krem przeciwzmarszczkowy? mam 27 lat i chyba najwyższa pora zacząć stosowac jakiś kremik, bo zauwazyłam że nie dobre rzeczy się dzieją z moją twarzą.

Gość nietoperek3333
super ale który?? Vichy ma milion kremów.

Gość fdbhttrjnh
vichy to kiepska firma, chyba tylko w Polsce tak wychwalana

Gość vichy vichy
nie wiem jakie mają kremy,ale szampony mają rewelacyjne.

Gość zonia30
Nie wiem jaki można polecić Ci krem przeciwzmarszczkowy bo nie napisałas jaką masz cerę. Ja używam kremu regeneracyjnego na noc Flosleku z serii nawilżającej Happy per aqua- jest to krem który zmniejsza widoczność pierwszych zmarszczek mimicznych i statycznych i poprawia napięcie skóry. Na opowakowaniu piszą +25 więc może być dobry dla Ciebie. Ja jestem zadowolona ;)

Gość annamarija
uzywaj wysokich filtrow a duglo bedziesz sie cieszyc cera bez zmarszczek

Gość nietoperek3333
ale jaja własnie taki sobie dzisiaj kupiłam ( a nie czytałam Twojego postu) mam cerę tłustą ale jednocześnie suchą ze skłonnościami do wyprysków. Zobaczymy jak się kremik będzie spisywał :)

Gość ela_E_L
Przy wyborze kremu przeciwzmarszczkowego powinnaś kierować się potrzebami skóry, a nie wiekiem:) Polecam lekturę e-booka: http://www.scribd.com/doc/31202134/Sztuka-Piel%C4%99gnacji-Skory-eBook Mam nadzieję, że okaże się pomocny i znajdziesz w nim kilka wskazówek dotyczących tego, jak zadbać o swoją cerę:)

Vichy, faktycznie podupadło pod wzgledem dzialania. jezeli juz mowa o tych drozszych, to Helena Rubinstein, ma bardzo odbrek osmetyki. z tanszych polecam ziaje z serii kozie mleko, sama uzywalam i jestem z niego zadowolona www.splendore.pl/_Kozie_Mleko_Krem_2_odzywianie__wygladzanie__mleczny_kompres_20___50ml_p4342.html