Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysiek_wawa

Zakochałem sie i mam problem

Polecane posty

Gość Krzysiek_wawa

Mam problem, od miesiące się spotykam z fajną kobietą (22 lata), czyli jesteśmy parą, znamy się 2 miesiące, ja jestem od niej starszy (29 lat). Traf tak chciał ze się zakochałem w niej, ona jest po przejściach, ostatnie jej dwa związki były po to aby tylko być z kimś, zero sexu, czy nie wiadomo jakiego całowania, była niedostępna. Uraz po pierwszym związku ma gdzie została pobita i wykorzystana przez byłego z którym wcześniej zerwała. Wpadłem po uszy, bo cały czas o niej myślę, a ona nie wiem co o tym myśli, chemia jest, bo mówi ze strasznie ja pociągam, nic by we mnie nie zmieniała. Niby jesteśmy razem, ale to ja zawsze muszę pierwszy napisać, później muszę sporo czekać aby sie doczekać odpowiedzi, nigdy sama nie napisze, a od dwóch dni mnie zlewa, esemesy pisze jak z kolegą tyle co musi, zero w tym uczucia, sam nie wiem co o tym myśleć. Głupio się czuje bo wygląda tak jak bym sie jej narzucał.

poczekać, porozmawiać, być miłym i pokazać jej że może ci zaufać ;)

Gość coś mi się zdaje
że to tylko w twoim mniemaniu 'jesteście parą'.daruj sobie tę znajomość bo dziewczyna jeszcze nie przeżyła do końca poprzedniego faceta i tak naprawdę nie bardzo jej śpieszno do ciebie.