Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec tego dobrego

Nie wiem co mam robić.

Polecane posty

Gość koniec tego dobrego

Pokłóciłam sie ze swoim facetem i dzisiaj rano dzwonił do mnie na komórke, w tym samym czasie rozmawiałam z kuzynką przez telefon stacjonarny i nie mogłam odebrać komórki, do tego miałam ją w drugim pokoju. Skonczylam rozmawiać z kuzynką i zadzwonił po chwili drugi raz na komórke i zaczął mnie ochrzaniać, że się kurwie w domu, że ciągle kłamie. Rozłączył sie, i zadzwonił znowu już nie odbierałam, dzwonil kilka razy, odrzucałam. Napisał zaraz smsa, że jestem kurwą i żebym spierdalała. Nie mogłam uwierzyć. Z tego wszystkiego się popłakałam, zadzwonił znowu i zanim coś powiedział, powiedziałam płacząc żeby dał mi spokój! Dzwonił znowu wyłączyłam telefon. Nie wiem dlaczego on taki jest. Jestem mu wierna od zawsze, tylko on byl zawsze w moim zyciu. Robi takie sceny kilka razy, wyzywa mnie od najgorszych, gdy nie odpisze mu smsa w minute,gdy gdzies chce wyjsc. Co ja mam robic? Siedze jak debilka i mysle co ja mu takiego robie, co zrobilam.Czy on jest chory?Bo nie wiem juz co moze byc innego.Kużwa ratujcie mnie z tego.

Gość coś mi się zdaje
ratuj się sama bo to potłuczony typ. jak można być z kimś, kto nie ma zaufania, i musi spowiadać się ze wszystkiego co robi? to chore. tak maja manipulanci uczuciowi, i od takich trzymaj się z daleka bo zryje ci psychikę w przyszłości i będziesz płakała przez tego niezrównoważonego psychicznie pananta bo zmarnujesz sobie życie. zrewij z nim jak najszybciej.

na Twoim miejscu wykonałabym polecenie i spierdoliłabym z jego życia. ostatecznie i definitywnie. chyba że lubisz byc obrażana i poniżana bez powodu, to prosdze bardzo, badz z nim dalej.

Gość koniec tego dobrego
Wyłączyłam telefon i zrobiłam co sobie życzył czyli "spierdoliłam", jak mozna byc takim potworem?Obrazac i mowic tak nieprawdziwe rzeczy osobie, która by w ogień skoczyła za nim.Dlaczego ja glupia płacze?Zamiast sie cieszyć.

Gość koniec tego dobrego
jego koniec jest taki słodki i dobry, ze chyba zaraz do niego zadzwonię i go przeproszę :classic_cool:

Gość koniec tego dobrego
Dlaczego się podszywasz?Mam problem i chce się wygadac, poradzić, brakuje mi wsparcia,a Ty się podszywasz, po co?

Jak to nie wiesz co masz robic??????????????????????? SPIERDALAJ OD NIEGO JAK NAJDALEJ!!! nad czym Ty sie zastanawiasz?

Gość Obiektywna1234
Tak jeszcze go przytul za takie słowa i powiedz że to twoja wina!!! Pytasz jeszcze co masz zrobić? Powiedz mu, że nikt nie będzie Cie bezpodstawnie wyzywał od najgorszych i niech poszuka sobie takiej, która się na to zgodzi!

Gość Obiektywna1234
A ja w tym czasie sobie z nim pofigluje

Gość ja bym zrobiła tak:::
jesli bedzie dzwonil do ciebie nie odbieraj a jesli ci napisze sms to mu odpisz-spierdalam jak mi kazałes, raz na zawsze

Gość koniec tego dobrego
Pytam co mam robić, żeby nie płakac, zeby sie tym nie przejmować. Ja nie chce miec z nim już nic do czynienia. Telefon wyłączyłam,bo nie chce widziec do niego zadnych smsów i połączeń.Skrzywdził mnie okropnie,normalny człowiek tak nie postępuje. Nie będę juz stawiać mu żadnego ultimatum,bo już nie chce z nim być. Nie z człowiekiem,który tak mnie rani na kązdym kroku, kontroluje i wiecznie wyzywa za nic.

Gość wspolczuje to psychol
normalnie.... nie przejmuj sie naprawde, ty sama jestes pewnie cieniem czlowieka przez tego potwora

Co ja mam robic? na poczatek nie rob tego co ponizej: Siedze jak debilka i mysle co ja mu takiego robie, co zrobilam.

Gość nie mam pojęcia jak można być
takim człowiekiem przecież to masakra jakaś!!

najważniejsze że podjęłaś słuszną decyzję że nie chcesz już z nim być ...teraz musisz być przez jakiś czas silna i trzymać się swojej decyzji a jak z lekka ochłoniesz napisz do niego tak dla jasności tematu że masz dość że to koniec i zdania już nie zmienisz nie odbieraj od niego tel nie odpisuj na smsy ignoruj życzę Ci powodzenia i mam nadzieję że dasz radę i uwolnisz się raz na zawsze od kogoś kto Cię nie szanuje i zachowuje się jak zwykły cham

Gość koniec tego dobrego
Daje sobie spokój, bo dłuzej po prostu nie wytrzymam takiego traktowania.Jestem kontrolowanym więźniem wiecznie o coś posądzanym.Nie moge tak dluzej.Musze dac rade, wiem to na pewno.

Gość facet psychol
pewnie wcześniej laski mu rogi przyczepiały albo natura psychopatyczna spierdzielaj szybko bo i tak jakiś czas będziesz dochodzić do siebie

Gość koniec tego dobrego
Dlaczego mnie to spotkało.Jestem fajną,grzeczną dziewczyną a i tak zawsze coś mi wbije, zmyśli.Nie wiem czy on sie dowartosciowuje tym,ze mi nawbija za nic,dowartosciowuje sie tym gdy widzi moje łzy?Jak tak mozna?Jak mozna tak krzywdzić,niszczyć.

Gość koniec tego dobrego
facet psychol- Ja mu powtarzałam tyle razy, że pewnie jego byłe "kurwiły" się na boku i przyprawiały mu rogi i że teraz wsadza wszystkie kobiety do jednego wora. Tylko,że ja taka nie jestem, jestem porządną, poukładaną kobietą,która myśli bardzo przyszłosciowo, nie w głowie mi zabawy i jakiekolwiek imprezy,a on i tak ciagle swoje.Naprawde jestem fajną, miła osobą,nie krzywdzę ludzi,nie manipuluje.

Gość spotka Cie milosc napewno
wycierpialas juz swoje, teraz odpocznij od drania:)