Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysiaczek90

ważne!

Polecane posty

Gość marysiaczek90

mam pytanie do osób które sie na tym znają! chodzi o to ze moj facet wyjezdza do belgii na dwa miesiace i wraca tak na 2, 3 tygodnie i jedzie znów. ostatnim razem jak byl to sie troche pokłocilismy. ale do czego zmierzam. otóz zepsula mi sie ładowarka, napisałam mu o tym ze chce sprzedac telefon i wogóle. a on zebym poczekala do jego przyjazdu bo musi cos wyjac. ma taki sam telefon wiec pomyslałam ze baterie... a on ze zalozyl mi takie urzadzenie co rejestruje wszystkie rozmowy i smsy. i potem mozna to odczytac. czy mozliwe jest takie coś ?

Gość Maja Temperówka
jest to możliwe - choć obecnie to się załatwia oprogramowaniem

Gość mamie? a z jakiej paki?
tak jest to mozliwe.

Gość lovelasa
zostaw go w pizdu jak tak cię kontroluje to jest chore żeby coś takiego montować własnej kobiecie!!! równa się to z tym że nie ma do ciebie za grosz zaufania albo ma obsesje na twoim punkcie!!!

Gość czasaa
o kurwa jakby moj facet tak zrobil to bym go kapnela w tylek...

Czy możliwe,nie wiem,nie znam sie. Ale jakby mi facet tak zrobił to już nie byłby moim facetem. Posłałabym go do diabła! A co z zaufaniem???

Gość marysiaczek90
nie mam nic na sumieniu, jest mi przykro ze mnie tak kontroluje :( nie wiem co mam zrobić teraz, kocham go ... ale po tym to ja straciłam do niego zaufanie. teraz jeszcze ma pretensje ze po tym jak mi powiedział to oziębło pisze, a czego się spodziewał? ze napisze mu dobrze kochanie ze zamontowałes takie coś ? ;/

Jakis dziwny ten twoj chlopak gdyby cie kochal to by mial do ciebie zaufanie a on taki numer odwalil i jeszcze ma pretensje

Gość lovelasa
dobrze ci radze zostawgo bo teraz tak cie kontorluje a potem co bedzie bedzie lazicl za toba krok w krok i cie sledzil to jest psychoza i uciekaj od niego im szybciej sie da bo zobaczysz bedziesz tego zalowac ja zmarnujesz sobie zycie

ahahahaha nie ma to jak zaufanie w związku... Weź się kobieto ogarnij, i popatrz co on z Twoim życiem robi... lepiej szybko się ocknij, i kopnij go w 4 lit ;) bo później to się przerodzi ( nie daj Boże ) w jakąś obsesje lub coś gorszego. Przecież jesteś jak na smyczy ! 0 prywatności, 0 zaufania przede wszytkim...

Gość marysiaczek90
ale ja nie mogę... jestem w ciąży. teraz nie wiem czy się cieszyć czy płakać...

OGARNIJ SIĘ ! Lepiej wychowaj dziecko same, niż z debilem - jeszcze dziecku zrobi krzywdę, albo w Tobie w ciąży, bo uzna coś za coś niestosownego ;/

Gość gość11111111
jak go kochasz i nie masz nic na sumieniu to nie powinno ci to przeszkadzać, jesli to dla jego dobrego samopoczucia, przeciez to nie jest jakis wielki problem

Gość marysiaczek90
no niby nie powinno, ale sam fakt... gdzie takie coś może sie znajdować w telefonie ?

gość11111111, to jest problem i to wielkiego pokroju, a raczej dopiero jego początek... jeśli pozwoli się tak kontrolować, i mu na wszytko do dopiero będzie miała problem w przyszłości ! ) prywatności, niech chce nawet z koleżanką pogadać, i może coś na niego powiedzieć. To normalne, że czasem się żalimy, kogoś bliskiego obgadamy delikatnie czy poprosimy o radę w problemie, bo każdy ma jakieś problemy, i niesmaczne sytuacje...

Gość marysiaczek90
kfffiatuszek o to właśnie chodzi... czasami troche pogadałam czy popisałam smsy jak sie pokłóciliśmy do przyjaciólki zeby sie wygadać i raz była sytuacja że z przyjacielem. znam go długo, ale moj tego nie akceptuje tzn tej przyjaźni bo myśli ze z tego coś wyjdzie. dzwoni do mnie ale nie odbieram :(

marysiaczek90, wiem, że nie będzie łatwo, i że osobie z boku wygodniej jest sobie pogadać, ale pamiętaj, że ta osoba trzecia widzi wszytko trzeźwym okiem. On Ci nie ufa, przyznałaś też, że ogranicza Ci znajomych, bo Ci nie wierzy... co to za związek bez zaufania, Twoje słowo przeciwko jego TAK NIE MOŻE BYĆ, a TY możesz to zmienić. Jesteś w ciąży, nie powinnaś się denerwować, bo Twoje maleństwo na to wszytko reaguje, też odbiera Twoje emocje. Postaw mu się, i gadaj przez ten telefon, niech sobie posłucha jak bardzo Cię rani, że nie masz przez niego życia, ani prywatności. Na prawdę, rozumiem Twoją sytuację, ale ja wolałabym dziecko wychować sama, bezstresowo na człowiek, niż z takim zaborczym człowiekiem, którego stać na wszytko.

Gość marysiaczek90
kfffiatuszek , wiem, ale ja sama nie dam rady wychować dziecka, to dopiero początki ciąży... mieszkam narazie z rodzicami, ale mamy juz działke kupioną i zamierzaliśmy się budować ale teraz to juz nie wiem, on zarabia pieniądze na wesele które miało być po porodzie bo nie chce iśc z brzuchem do ołtarza. mam 20 lat, on 21 ... Ale masz racje nerwy tu nie pomogą, tylko zaszkodzą.

Nie takie były przypadki, i dziewczyny dawały radę... Pomyśl o tym na spokojnie, a przede wszystkim myśl o dziecku. Ta kruszynka nikomu nic nie zrobiła, nie jest winna, i oby nie poniosła konsekwencji Życzę Ci trafnych decyzji, roztropności w ich podejmowaniu, i trzeźwości umysłu. Wierze , że podejmiesz dobrą decyzję.

Gość marysiaczek90
dzięki za wsparcie;-** , musze pomyśleć na spokojnie.