Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki3424

zabił mnie

Polecane posty

Gość kiki3424

Za 3 miesiace slub. On wczoraj powiedzial mi, ze to ja zabiegalam o slub, wszystko nakrecalam, on tylko jezdzil ze mna. ze mnie nie kocha, bo ja nie chce z nim seksu, ze nie chce slubu i w ogole nie spieszy sie do mnie i ze fugure mam jak po dwoojce dzieci(troszke urosl mi brzuch ze wzgledu na domniemana chorobe jajnikow)...Potem wszystyko odrkecal....i mowi ze nie do konca mowil prawde..jestesmy ze soba od 4 lat. Zabil mnie

Gość bla bla blanka
Mocno Cie przytulam... Przemyśl to wszystko. A po pierwsze to odłóż decyzję o slubie na przyszłość. Nie idź z nim do ołtarza tylko dlatego, ze wszystko już jest nagrane. Najpierw zastanów się, czy tego chcesz, czy chcesz z tym właśnie człowiekiem iść przez życie.

Gość kiki3424
Bardzo go kocham...ale on widzi we mnie wiele wad..i jestem jego rozczarowaniem

ja gdybym usłyszała takie słowa na pewno odwołałabym ślub...jak sobie wyobrażasz swoje małżeństwo skoro facet Cię nie kocha myślisz że z czasem będzie lepiej ?...no ja bym nie była taką optymistką

Gość Wasz ulubiony podszywacz
kiki3424 Bardzo go kocham...ale on widzi we mnie wiele wad..i jestem jego rozczarowaniem fantastyczne myślenie :O - idealne dla początków depresji i permanentnie zaniżonego poczucia własnej wartości obwinianie się, gratuluje :O🖐️

Gość oooosssaaa
i pewnie miał trochę racji

Piszesz bardzo ogródkowa...(bez ogródek-ogródkowo-jest chyba takie słowo nie, jakoś mi się dziś ciężko myśli) W jakich okolicznościach to wypłyneło, tak poprostu przyszedł i zaczą tak mówić, czy się czasem nie pokłóciliście na całego? np.o przygotownia do ślubu?

Gość Obiektywna1234
Oj przykre jest to co piszesz, ale bardzo dobrze, że stało się to przed sakramentalnym TAK a nie już po ślubie. Wtedy o wiele gorzej zostawić wszytsko i odejść. A teraz nic Cię przy nim nie trzyma, a po takich słowach jedyne co możesz zrobić to od niego odejść. Moze zrozumie co stracił...

Gość happy secretary
Rozumiem co czujesz. Mój chłopak po dwóch latach bycia razem też nagle zaczął się dopatrywać we mnie wad i głośno o nich mówić. Nie jesteśmy zaręczeni, nie mamy daty ślubu, ale rozterki i tak mam. Czy warto być z Facetem, który uważa się za ideała, a we mnie uwielbia dopatrywać się wad, komentować każdą fałdkę itd. Też mu kiedyś powiedziałam, że takim bezsensownymi uwagami mnie zabija i lepiej, żeby powiedział wprost o co mu chodzi.

Gość gość11111111
on powiedzial ze cie nie kocha, kopnij go w dupe

Gość te matczny
a właśnie że wyjdż za niego, chuuj z jego dobrem!!! Najwyżej się rozwiedziesz, skoro go kochasz to rób swoje. Ludzie się docierają, pewnie zobaczył gdzieś jakąś dziunię i mu się przemebloewało. Lepiej być rozwódką niż starą panną.

Gość kiki1980h
To stalo sie przed ostatnia slubna do zlatwienia rzecza-zaproszeniami, przed sklepem dokladnie

Jak nie chcesz z nim seksu to może się faktycznie źle czuć... Bo ochota u kobiety na seks wcale po ślubie nie wzrasta, i może przeraża go myśl że będzie raz na pół roku po bożemu, a później wcale?

Gość kei
Ona - diagnoza 100% trafna. dodaj jeszcze postępującą otyłość i desperację. nie ma co, po prostu idealna kandydatka na żonę.

Taka baba za żonę? Wybrałbym katorgę na Syberii...