Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

mam ochotę wyjechać

Polecane posty

wyjechać na mazury kupić jakieś małe gospodarstwo i tam sobie spokojnie egzystować z dala od tego całego syfu kiełkuje ta myśl już tak długo ze chyba zaczęła dojrzewać już czas

zajmę się jakąś hodowlą pierwotniaków lub uprawą glonów coś co sprawi mi przyjemność mam dosyć miast chcę do lasu

Gość oooosssaaa
ciągnie wilka do lasu, co? ;)

a no ciągnie urodziłem się na wsi ale mieszkam w mieście przeszła mi choroba zwana chcę mieć rzeczy materialne przestały mieć dla mnie wartość więc zaczynam się dusić

Gość zasmucona; steskniona
mam to samo, ale wolałabym bliżej morza ale Mazury też super. Wieś górą :classic_cool:

Gość fffffffffffff
jak będziesz miał się z zego utrzyma to jedź:) ja też mam dosyc miasta, ale na dzień dzisiejszy zobowiazaniam które zmuszają mnie do mieszkania w mieśie niestety

Gość oooosssaaa
jeżeli masz taką możliwość to przenieś sie na wies, ja tez kiedyś tak zrobiłam i nie żałuję!

to że się przeniosę na wieś to raczej pewne teraz zastanawiam się powoli jak to zorganizować i kiedy

Cześć cudowna Piąsteczko 🖐️ Chodź pewnie mnie nie pamiętasz to nie mogłam się oprzeć i się nie przywitać;)

Ja mam (tzn jest to własnośc moich rodziców) dom na Mazurach. Znajduje sie na totalnym zadupiu, na kolonii.Jezdzimy tam na weekendy i wakacje, bardzo chciałabym tam mieszkac na stałe tylko nie wiem z czego bym żyła...Kocham taką ciszę i spokój :)

hahaha...cały Ty cudowny, dowcipny ;) ech...flirtować nie mogę bo stan cywilny zmieniłam ...Ale poczytam Cię z ukrycia ;)

kocyk ja nie flirtuję taki mam po prostu sposób bycia tylko pogratulować i wytrwałości w sztuce kompromisu ja tez mam rodziców na wsi ale za małe zadupie jak dla mnie i muszę pomyśleć jak przeżyć na zadupiu które sobie wyszukam

Moi rodzice tam nie mieszkają, ale przyjeżdżają. Mieszkac tam na stałe i finansowo sobie dobrze radzic to byłoby cudowne :)

Może kiedyś Ci się uda... :)a myślałeś żeby prowadzic gospodarstwo agro?? Jest to jakaś myśl na utrzymanie tylko niewiadomo nigdy jakie będzie zainteresowanie i czy da się z tego wyżyc :/