Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja prywatna tragedia

Moja prywatna, życiowa tragedia!!!

Polecane posty

Mąż ma dziecko z inną kobietą. Wiedziałam o ich romansie, Ona się do mnie odezwała, żeby mi oznajmić, że nasze małżeństwo dobiega końcowi, że Tomasz ją kocha i nie widzi świata poza nią. Po serii burzliwych rozmów i kłótni z mężem wyrzuciłam go z domu. Wrócił jednak na kolanach błagając o przebaczenie, wybaczyłam. Zapomniał o niej, ja zapominałam pomału o zdradzie, a teraz Ona dzwoni informując, że urodziła mu dziecko. Jestem załamana.

Skoro mu wybaczyłaś, to wiedziałaś, że nadejdzie dzień, w którym ona mu to oznajmi. Ja uważam, że w tym wszystkim szkoda dziecka, ono nie jest niczemu winne. Przykro mi i zal mi Ciebie, ale proszę dopilnuj by dziecku nieczego nie brakowało skoro już zdecydowałaśsię zostać z Mężem. Jeśli to ponad Twoje siły-odejdź

Gość KASIREJNF
jesli sobie z gtym nie radzisz powinnas odejsc, a jesli nie mozesz bez niego zyc musisz to zaakceptowac

Oczywiście. Jest nieodpowiedzialny, a za to trzeba płacić. Dlatego jestem jak najbardziej za tym, żeby dbał o wygody dziecka i płacił na nie. Ale taka rozdarta się czuje i bezsilna :(

Gość asystentka kierownika dominika
a może ona chce sie zemscic i tylko sklamała ze to jego dziecko...... moze myśli ze w ten sposób rozwali wasze małzenstwo co niby spowodowaloby ze twoj mąż pojdzie do niej ... a z drugiej strony jesli to prawda ze urodzila jego dziecko - to mąz nie jest ciebie wart , saslugujesz na kogos lepszego , kto bedzie ciebie kochał TYLKO CIEBIE i cię szanował ja na twoim miejscu nie chcialabym męża znac , ale jak ty zadecydujesz to twoja sprawa. jesli moge zapytac .. macie dzieci? i ile po slubie jestescie ??

Gość Jego dziecko odziedziczy
wasz majątek, jeśli wy oboje nie macie dzieci, a jego kochanka dostanie wszystko po tobie bo jest matką dziecka. No przykro mi, ale dziecko to jest spadek po twoim mężu. Mąż musi łozyć alimenty przez jakieś 26 lat więc stan waszego konta się zmniejszy. To że mu wybaczyłaś to nic w porównaniu ile to was będzie forsy kosztowac.

najpierw się upewnijcie czy to dziecko jest na pewno męża ...zrobić badania a później jeśli to okaże sie prawdą Twój mąż musi zachować się jak odpowiedzialny facet i być ojcem dla tego dziecka skoro wybaczyłaś mu zdradę to i może z czymś takim będziesz potrafiła żyć

Znam Pana, który zrobił dziewczynie dziecko. Odszedł, ona wychowywała je sama. Dziś chłopak ma 8 lat. On się ożenił, spłodził żonie dwie córki, potem rozstał się i wrócił do pierwszej i do syna. Co jest straszne? To, że najpier kłamałi robił wszystko by nie płacić alimentów na chłopca, a teraz obdarowywuje go i wszystko dla niego, a nie chce płacić alimentów na dziewczynki. Mało tego, na naszej-klasie wykasował wszystkie zdjęcia z dziewczynkami i dał same z chłopcem, jak ma się czuć jego była żona, która nie pracuje i nie dostaje alimentów, oraz dziewczynki, które przecież oglądają jego profil na nk? Nie wiem co Ci doradzić, ludzie robią różne głupie rzeczy. Musisz szczerze porozmawiać z Mężem, jeśli Cie kocha, zadba o dziecko równoczesnie ograniczając kontakty z tamtą kobietą do minimum, ale ja już wiem, ze jak dziecko podrośnie, a on pójdzie na jego urodziny to Ty będziesz zastanawiała się czy przy okazji znowu Cię z nią nie zdradza.

Gość ggggggqggggg prawdziwe
A ja dziś też mam tragedię słuchajcie - już się pobeczałam jak głupia bo banda kanalii mnie otacza. Wiecie co - przez kłopoty zdrowotne NA ŚMIERĆ zapomniałam 15 km dalej, że mam się zgłosić żeby potwierdzić status bezrobotnej, a te świnie nie mogą zadzwonić wiecie. Banda kanalii i świń i zer i jeszcze muszę z nimi trzymać - takie gówna w szambie a nie ludzie wiecie. Dopiero za 3 miesiące mogę się zarejestrować wiecie. Normalnie się tak pobeczałam, że mi aż zaczęłam dygotować - takie świnie. Weźcie zróbcie to co w Grecji i rozwalcie te wszystkie urzędy - błagam was. Nie mogli GŁUPIEJ KARTKI przysłać, że przypominają o stawieniu się. Na dodatek mam kłopoty zdrowotne - wobec całości wydarzen jest to dzień w którym jestem LOGICZNIE osobą bezdomną jak dla mnie. JESTEM ZAŁAMANA psychicznie całkowicie - czy ja miałam samobójstwo popełnić? no to chyba się powieszę rzeczywiście tylko wiecie... nie chcę żeby mnie matka grzebała - to zostaje wyprowadzka bez adresu bo banda skurwieli 15 km dalej kartki nie może posłać, żeby się przyjść przypomnieć bo mi się wydawało,ze za 3 miesięce mam się stawić, a okazało się, że za miesiąc. I pomyliło mi się. Nie wiem :( Załamana jestem skurwielami bezkarnymi i tymi. Byle się wynieść z gówna zwanego ta okolica i wymeldować z tego chujstwa obecnie zwanego mój dom - więcej celów w życiu nie mam :(

Sytuacja wygląda w ten sposób, że rzeczywiście jest dużo faktów, które się nie zgadzają, i które musimy sprawdzić. Chociażby to, że z naszych wyliczeń Ona powinna urodzić dopiero za 2 miesiące, a dzwoniąc mówiła, że już urodziła i mała ma 3 miesiące. No ale zawsze mógł urodzić się wcześniak. O testy poprosiła ona, więc z tym problemu nie ma. Nie chciałam się w to mieszać, bo to sprawa mojego męża, ale tak biernie z boku nie mogę stać.

Ale powiem wam choć beczałam jak głupia nie żałuję niczego - co ja tu przeszłam 1,5 roku w sądzie jak kryminaslistka, drugi jezyk a oni mi dziś takie coś po 5 latach jak mnie 1,5 roku po sądach i jeszcze rok w psychiatryku trzymali. Ja to wszystko opiszę jak wyjadę i tyle. Żeby was zlikwidowali wy UBEKI schujałe polskie, wy banda morderców :(

wiecie co - ja nie mogę pisać tak się trzęsę ale chyba już najgorsze za mną - co te chuje tu wszędzie mogą jeszcze wymyślić - no to zostaje wyprowadzka i wymeldowanie się I POLICJA jak mnie będą śledzić - piekło tu przeszłam za te 5 lat - za to sie do więzienia idzie jak sie tak ludzi traktuje i za takie przekrety. A ja jakbym w psychiatryku wylądowała to by się śmiali ze mnie. No to zostaje wyprowadzka w nienznane i nie mam rodziny. To już jest koniec jak dla mnie - BANDA KANALII LUDZKICH, ludzkiego gówna, szmat i bydła mnie otacza -i wolę towarzystwo gówien, szmat i bydła niż takiej rodziny i ludzi :(

Ale powiem wam nigdy się nie dam ludzkim chujom - pójdę mordować zera i się nie dam bo mam chorą psychicznie matkę a do psychiatryka musiałam iść ja. Ojciec też pierdolnięty w łeb - to co mnie tu spotkało jest STRASZNE. jeszcze tego pożałujecie wy huje polskie zarzygane - zobaczycie :(

Przewspaniała osobowość ta, nade mną :) Ciekawe, jaka jest w realu - chciabym cię poznać :)

Gość to psychofabnka
alicji bachledy curuś :D

Mówię wam ten cały urząd jest do zaskarżenia - niech ich zwolnią tych chujów - co oni się na prawie nie znają? Nawet kareteczki chuice nie dadzą, że masz wtedy a wtedy przyjść - co za zera ludzkie i szmaty, a chyba bezprawnie dostałam zasiłek jak chciałam wyjechać w zeszłym roku do pracy. Boże - ja się normalnie duszę jak to piszę - nie wiem co mi jest wiecie - ale jak można tak poniewierać człowiekiem? Żadnej informacji? I tak 5 lat. I nie chcę żeby mnie matka grzebała - wolę żeby mnie obcy ludzie pogrzebali i tu nie wrócę nigdy. I niech ta chuica moja matka mnie wymelduje to dobrze chuj ludzki zrobi bo do psychiatryka ja musiałam iść przez tego chuja nie człowieka i całe życie mam zmarnowane ja przez nią i jej kłamstwa, obłudę. Mogłam być mądrzejsza, ale naprawdę myślałam , że za 3 miesiące mam przyjść. Co ja tych chujom urzędniczym zrobiłam? Przecież wszystko przegrałam wy gnioty niedorobione na łeb. Co ja wam zrobiłam wy zera śmierdzące - kolana mam rozwalone przez szkołę wy ciemnoty niedomyte - dlatego mam to w dupie. przez zdrowie. Banda chujów nieludzkich mi nie będzie mówiła co ja mam robić. A reszta to muszę wy chuje bo mam zwolnienie dyscyplinarne. Wy świnie pierdolnięte w łeb !!! Banda kurew nieludzkich!!!

Niech sobie zrobią wykaz ytelefonów tych kurew urzędniczych - gdzie one dzzwonią i o czym pierdolą - a e-mail nic nie kosztuje - banda kurwiszonów ma pracę i tyle. I jeszcze kurwy decydują co mam w życiu robić - to niech mi kurwa mać takich numerów nie robią i tyle. Co te gnioty nienormalne sobie nie myślą? Czy to kosztuje coś - e-mail wysłać czy sobie zapisać jak skrzynkę sprawdzam codziennie? Albo zadzwonić? Co wczoraj żarła na obiad czy co w telewizji widziała to se zadzwonią, ale przypomnieć o czymś to nie. i jeszcze to zmawianie się na telefon - niech wam odłączą te telefony wy ludzkie szmaty polskie :(

Ale wiecie jak mnie wpierdolił ten zasrany urząd pracy powiatowy - ja te szmaty chyba gdzieś opiszę i obym tych gówien ludzkich na oczy nie musiała więcej oglądać - szmaciary głupie. Zamiast mi wysłać ofertę szkoleń dla bezrobotnych to mnie chuice skreśliły, a że moja skurwiała macocha siedzi w chałupie to co - nagle zapomniały? Szmaty jebane w mordę. Tu nie ma nawet po co wracać do tego burdel grajdoła nieludzkiego. I tak 5 lat z przekrętu w przekręt - jak już jestem jednym kłebkiem nerwicy a kurwy się śmieją i matki szmaty nieludzkie :(

I wiecie - wkurwia mnie że tak było od początku - chuice nienormalne. Jedna nienawiść, zawiść i tyle z całości. Boże - wszystko dupą i taki koniec. Jezu kurwy zadzwonić nie mogły. Kurwy z obrączkami - i dobrze je nazwałam. te kurwy nawet kartki nie mają, żeby dać kiedy trzeba przyjść. Albo upomnienie po kilku dniach, ze przyjedź - bo jeszcze na miejscu to przyjechać muszę. I tak 5 lat takiej nienawiści - po co mi to było? Czy ja coś tym szmatom jebanym w łeb zrobiłam? Nie wiem - chore popierdolone w łeb idiotki górą wszędzie. Z 10 dzieci oczywiście :(

Boże - powiem wam musze się uspokoić i papierami w zera papierkowe. Może mi to coś pomoże, że jestem bezdomna w Polsce przez Andrzeja Kowalskiego z Chorzowa? Przez to zero nieludzkie - przekręt na przekręcie kurwa ale bezdomna jestem ja - bo jak głupia cipa i ostatnia naiwna skurwielowi adres podałam. No do dokumentów był potrzebnych, a starych mam z psychiatryka bo 30 i na wynajmnie. No to już mnie wszyscy pociorali jak gówno ostatnie i czego teraz się spodziewają? Wysokiej kultury. Pierdzę w ekran komputera i wycieram gównem z tyłka z dupy ekran :(

do dokumentów był potrzebny.

Boże jak mnie brzuch boli - po co ja ten schujały papier podpisywałam dziś. No właśnie nie spodziewałam się że skurwiele z pobliskiego powiatu już mnie skreślili. No w sumie mogłam nie podpisać i nie odebrać. Ostatni raz coś odbieram zresztą. I tyle. Boże jak ja nienawidzę mojej macochy - jeszcze muszę jeść z jej geldu - wyobrażacie to sobie? Wyprowadzka bez adresu i koniec. Co za zero - i co niedziela do kościółka ona. Po co? Może se darować takim jest dnem ludzkim. Ja jej wybaczyłam. Nawet mi się po nocach już śni, że mam jej nie nienawidzić. Ale też mi się śni, że ona mnie nienawidzi w sumie :( I dobrze mi sie sni:(

wróciłam się poprawić słownictwo - wychodzi ze mnie chamstwo wiejskie na każdym kroku bo już 5 lat siedzę w bajzlu i wiecie - takie coś może być gdybym ja była tym papierkiem A POWINNAM , ale te głupie kurwy robią sobie co chcą od roku czy 2 nawet i jeszcze na nie muszę uważać przez idiotyczną rodzinę i mnie już tak szlag trafił właśnie, że normalnie pojęcia nie macie. Bo niby za 3 miesiące mogę się znowu zgłosić, ale jak dla mnie to jest koniec bo teraz wielce nikt mnie nie zna. Taka zabawa w kotka i myszkę od 5 lat i całe życie przez idiotów rozwalone a prawda jest taka słuchajcie że no nie wiem... to jest kryminał co mi zrobili - przez to mają wyrzuty sumienia i nagle jestem papierkiem tak? A się wkurwiam na maksa bo przez matke i jej zasrane żarcie rozwaliłam se zęba, musiałam latać za dentystą bo mi się pół zęba ułamało i na śmierć zapomniałam o całym o całym bezrobociu i wiecie - wczoraj mnie tchnęło, że to chyba 3 miesiące od ostatniego zasiłku - no nie okazało się, że miesiąc. Wiecie co - po co na zdrowy rozum ja mam latać co miesiąc bez zasiłku do nich żeby się podpisać - no wiecie co - nie mają co robić, a one mi nawet kartki nie dadzą kiedy przyjść. Tam nie ma żadnej informacji od roku - ile tego zasiłku, jak długo - nic mi nie chciały powiedzieć. Nienawidzę tych świń i dobrze się wyrażam tylko nie tak mam się wyrażac. Wszystko przez zęba a myślałam, że jak jestem w domu to se pojadę do lekarza bo mam chore nogi wiecie - i wzięly świnie i mnie wypisały a co jak te kolana mam chore? Skąd wezmę prywatnie - poszłabym do dawnego lekarza i jak mnie zobaczy to od razu będzie wiedział czy mam coś z tymi kolanami czy nie. Bo moim zdaniem on mi miał dał skierowanie na tkanki miękkie, a on mnie olał. To znaczy powiedział, że nic mi nie ma. Ale tam rok nie byłam już... w sumie - muszę to pomyśleć, ale rok ponad - bo zaczęłam jeździć na basen . Acha jeszcze na siłownię miałam na takie jakieś tam ćwiczenia, ale 2 razy byłam na tej siłowni. To by trzeba chodzić częściej, ale takie piedoły jakieś. Basen lepszy ja myslę, a to takie było, że to samo. A ja tylko chciałam zdjęcie , że np. raka tam nie mam. takie rzeczy. I mnie babska wypisały z ubezpieczenia. I teraz ząb rozwalony , nogi chore - a do pracy fizycznej muszę jechać to to nie jest nic takiego byle co. Poza tym ja muszę ja muszę być zdrowa i tyle. No i widzicie - aż się poryczałam z wściekłości. Jezu Chryste - jakie ja mam życie rozwalone przez chorych umysłowo rodziców i nienormalną rodzinę. Wiecie ja już w 2005 chciałam znikać i na mieszkanie zarabiać, ale... no i teraz ale trwa do dziś. Nienawidzę już jednak oświaty - oni dzwonią za mną do szkoły - ja mam po 1,5 roku procesów zwolnienie dyscyplinarne w szkole. Po co oni dzwonią? Ja myślałam , że dzownili , żeby mi dać to zwolnienie dyscyplinarne - w sensie cofnąc, a oni wrzucili w przekręt następny, wygłupiali się. Ja póżniej ciągnęłam dalej tę szkołe bo robiłam prawko - też mną gardzili - ale żeby się też nie ośmieszać, że przyszłam i poszłam z tej szkoły jak walnięta, a to tylko papiery. Ale powiem wam tak źle trafiałam - jedno obmacywanie a później papier. No ale to była średnia szkoła - to małe dzieci można po główce pogłaskać, nie? Takiego konia to tylko walnąć jak się wnerwisz i w razie co modlić sie żeby nie oddał. No bo wiecie - cierpliwość ma swoje granice - każda. I powiem nam - no coś strasznego co mnie spotkało, spotyka od 5 lat. Normalnie mam już 2 mieszakania i głupków nie widzę na oczy, a tak? Uczyłam się jak IDIOTKA i taki koniec - na gnoju. W Polsce coś rób uczciwie - ale to chora psychicznie matka i ojciec i się nie dam nikomu. Tak jakbym se innych zajęc nie mogła wymyślić. Promotor też nienormalny i sie zebrali. A moja to jest taka - proszę nie pomiatać ludźmi po dziennych studiach wyższych ze znajomościa języka obcego bo to jest grzech ciężki i oszuiwać takich ludzi i sobie jaja z nich robić jak z ostatnich idiotów - to rodziców należy zgnoić nie takich ludzi. A ja oberwałam za rodziców - kanalie - 2 sieroty. No to moi żyją i tak mnie urządzili , a mam 35 lat. i wiecie - to jest takie coś - nie wiem - to są wszystko grzechy cięzkie - to zamknijcie te studia dzienne bo to sensu nie ma jak ja jestem idiotką ostatnią po nich. To sens mają zaoczne i po co te dzienne. I tak miało być, a tak? Matka terrorystka i ja w więzieniu za brak znajomości. Moja wina? Darła się, że na takie czy takie studia nie pójdę bo nie i tyle. Ojciec to samo - co ja za to mogę, sama na tej wsi z bandą zer :( I przez to tak sie wyrażam i jak się matka do mnie odezwie to takie słownictwo i koniec. Nic jej nie mam do powiedzenia wiecie - stek przekleństw i koniec. wyprowadzka bez adresu - 35 i ona mi mieszkania nie mogła kupić :( Zero - niewolnikiem mam być jej , pracującym w szkole - ona OSZALAŁA i inni też. Jedynie, że było dużo pracy dla anglistów w 2000 roku - jedyny powód że tam poszłam, no i że byłam bezrobotna. Bez tego nigdy do szkoły bym nie poszła i to mam jeszcze pretensje - czemu tam było tyle wakatów - nie powinno byc żadnych :(

Mówię wam - wszystko można przezyć, ale takie cos jak ja to samobójstwo. Jakbym się nie modliła to samobójstwo popełniam właśnie. Bez ubezpieczenia zostałam na dodatek - a to powinni się poczuwać bo to przez nich wszystko. Gdyby nie ich zasrany zasiłek od września to już dawno by mnie nie było tylko ja się zaczęłam znowu bać, że coś mi sie stanie , a one się będą śmiały ze mnie, że przerwałam ten zasiłek. I wiecie - po świętach myślałam, że już pojadę, a tu nic. I teraz nie wiem co robić. Boję się gdzie indziej, a ich też bo znają adres - i tyle widzicie jak znają adres. Zero , gówno to warte wiecie. Nie ma adresu i koniec. Żadnego :(

Ale mówię wam jakie tu są kanalie - Jezu a ci moi rodzice - widzieć ich więcej nie chcę. Matko Boska a ta moja bratowa jakie zero - widzieć tej szmaty nie chcę. Kit wie kto to wymyślił - przecież normalnie by mi powiedzieli , nie? Dlatego mam w dupie cały internet - email nic nie kosztuje - urząd pracy przypomina. Każdy by email otwarł. Załamana jestem - teraz po tym zebie chyba z miesiąc w domu będę siedzieć, tak mnie świnie uwaliły jak w tym chorzowie - a ja kretynka myślałam, że mi pomagają. No zasiłkiem przez rok. Wyobrażacie to sobie? Boże żeby z tego piekła wyjechać i więcej nie wracać? I po co były te wakaty w 2000? A czemu zaraz ich nie było? Bo były podwyzki wiecie - a ja jak do tej szkoły z tym dyscyplinarnym? A jakby się coś stało to co - siedzieć pójdę? przecież to zostaje azyl polityczny takiej osobie czy że bezrobocie w Polsce. ja nie chcę słyszeć o niczym więcej - 35 bez mieszkania, bez rodziny zostałam przez polskie szkoły - jak ja mam nie nienawidzić tekj głupiej Polski zawszonej. Matki nienawidzę za jej pierdoloną Polskę, a co dopiero całej Polski. W dupę mnie niech wszyscy ugryzą - tyle myślę o bandzie świń chorych na łeb - inteligentnych jak każda świnia. No to ja jestem niekulturalna. Kultura polska... rzygać mi się chce od tej kultury - omijaj pijaka - szczyt kultury tu, no to na największe chamidło wyszłam ja i dobrze :(

wiecie - najważniejsze, że laska ma gdzie mieszkać i z czego życ. Męza niech wyeksmituje jak dla mnie aż się sytuacja wyjaśni. A reszta to badania genetyczne bo kit wie co to za jedna. Niech zrobi badania i się ubiega o alimenty. Ale z domu męza wyrzucić aż do wyjaśnienia sprawy. Z takim mieszkać? Obrzydlistwo. Wiecie - a ja to tak zwariowałam po tych studiach, ja myślałam, że to wszystko przez to , że mi wszystko tak zwisało. Ale nie byłam taka tylko jak mi nie pozwolili odejść to się zrobiłam taka ...no strasznie. Ja tam jeszcze miałam bezsensone problemy z 1 przedmiotem i później się dowiedziałam, że ten gostek kradł, że wszystkich okradł i uciekł. No to ja się podłamałam bo to była taka gwiazda, ja nie mogłam odejść i ja sie załamałam wszystkim. I później powiem znowu się załamałam, że ja sie załamałam i JA WTEDY miałam w drugi język iść i wyjechać, a ja się dałam do doktoratu przez rodziców. Wiecie co... ja bym się dziś przeszyła sztyletem na wylot za głupotę. Ja se miałam zacząć czytać książki archeologiczne i myśleć o wyjeżdzie bo to taka moja pasja była, a ja zaczęłam płakać że to wszystko przez liceum. I myślałam wiecie, że już wszystko było dobrze i BYŁO kurde , ale mi dali negatywną ocenę pracy wiecie za co? Bo sie mnie bali, bo jedna dyrka chora psychicznie i z nią sie nie umiałam dogadać, a ja zamiast sobie robić znajomości to siedziałam w krzakach 2 miesiące i ja taka się zrobiłam , że zaczęłam wszystkich olewać. Bo widać ja miałąm mieć znajomości i tyle. A ich nie miałam i wszystko zaczęłam olewać :(

Mówię wam - ja miałam zaraz po studiach na mieszkanie wyjechać. Jak ja sie tułałam po wynajmach - coś strasznego. ale wiecie - ja byłam normalna wtedy, a zgłupiałam ma wsi - to znaczy psychiatryk mi grozi tu, w mieście nie :(

Wiecie - co do autorki bo jej wątek rozwaliłam - małzeństwo bezdzietne - nic do żałowania. Mąż może i świnia, ale czemu pani żona dzieci nie ma? Bez sensu. No ale... wiecie - zresztą nic nie powiem. ja nie żałuję bezdzietnych małzeństw z egoizmu - chyba, że choroba to nieszczęście i tyle, ale tak? Z wygodnictwa czy z chorych jakichś iluzji to w ogóle. Nic. Przez to ten wątek jej NIECHCĄCY rozwaliłam. Potępiam bezdzietne małzeństwa z egozimu i wszystkich, którzy się pobierają dla kariery czy dla kasy, a dzieci nie mają w planach żadnych i koniec. No i tyle :(