Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milkaa88

IMIĘ DLA CHŁOPCA DAWID CZY OLIWIER?

Polecane posty

Które według Was jest ładniejsze i dlaczego? Znacie może chłopaków o tym imieniu i jeżeli tak to jacy są? Z góry dziękuję za odpowiedz:)

Gość a skad wiesz ze jestes w ciazy
dla mnie oliwier jest ladne moj synek mial sie tak nazywac, chociaz dawid tez niczego sobie

Gość garfieldowa
Zdecydowanie z dwojga złego Dawid. Oliwer strasznie pretensjonalne jak dla mnie.

Gość kajkaaa777
zdecydowanie Dawid, Oliwier wiesniackie i jak slysze zdrobnienia Olis i Oli to jestem na nie :(

Gość oczywiście że Oliwier:)
najpiękniejsze imię męskie

Dawid :) dobrze mi się kojarzy ( podobał mi się David z Beverly Hills 90210) Oliwier kojarzy mi się z Janiakiem i takiego imienia nie dałabym mojemu dziecku :O

Dawid. Oliwier mi się wyjątkowo nie podoba. dlaczego? - Olivier Janiak- nie trawię go. - Brzmi dziwnie - zbytnio zagraniczne jakieś takie jak Nikola tylko w wersji męskiej - Kiedy byłam w szpitalu z małym była mama z 6 letnim Oliwierem i ciągle go wolała "Oliwierku choć tu, Oliwierku nie bij mamusi..." a Oliwierek miał wszystko w d. prał mamę ile wlezie i robił co mu się podoba... Wiem ze to nic nie znaczy ale mi się teraz kojarzy z tą umęczoną bezsilną kobietą i diabełkiem Oliwierkiem. Zdecydowanie bardziej mi się podoba imię Oliver jak Oliver Twest :D

Gość Joasia_32
Oliver

Gość dsgsd
OCZYWIŚCIE, że Dawid :D ;)

Moj syn ma na imie Dawid jest fajnym facetem kocha zwierzeta jest spokojny(dosc jak na 7 latka)jest dosc delikatny rowniez z urody choc uwielbia mocne brzmienie rocka i nosi dlugie wlosy latem wyglada jak maly surfer:)

Dawid ładne Oliwier ładne Daj Dawid Oliwier (bo tych drugich to teraz jak grzybów po deszczu :) )

Gość beboczek smoczek
Dawid..Oliwier jest wieśniackie tak jak Nikola....Oliwier Janiak, to pierwsze co mi się nasuwa na myśl.

Gość blę27
oliwer nie oliwier....no i nie skrót oli :O

Gość blę27
albo olek :O:O:O

Gość angfr56
Mój synek ma na imię Oliwer (bez i) Jest z niego niezły rozrabiaka ale bardzo kochany. Za to Dawid ma na imię mój brat trochę uparty i zbuntowany ale też nie jest z niego zły chłopak, bardzo uczuciowy.