Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znienawidzona siebie...

Ja i oni.

Polecane posty

Bedzie dlugie, wybaczcie, ale mnusze sie komus wyzalil i prosze o porady.. Ja i D. , nasz zwiazek trwal 2.5 roku, wkradla sie rutyna, olewal mnie calkowicie, po 1.5 miesiaca takiego traktowania rozstalismy sie bo ja nie wytrzymalam.... od dwoch tygodni jestem sama i pojawil sie B. w kt orym widze zalezy ktorych nie mial D..Troche za daleko miedzy nami zaszlo, do pocalunkow i jakis tam pieszczot, wiem, zostane teraz wyzwana od kur... mniejsza... Dzis byl D i spytal sie mnie czy do niego wroce, nie daje sobie bede mnie rady, nie chce mnie znac, powiedzialam ze nie wroce, a teraz nie wiem co mam robic, naprawde nie wiem... on nie chce mnie znac a w mojej glowie jest bitwa uczuc i mysli... do D nie chce na razie wracac, bo ten caly miesiac ktory plakalam i prosilam, bo nie nie ukladalo, zniszczyl to i boje sie i mam zal... wiem ze w glebi go kocham...ja nie wiem co mam robic, kompletnie nie wiem ;(

Gość
na chuj Ci ten D. to juz bylo i powinnas o nim zapomniec. ułoż sobie zycie z B lub kimkolwiek innym

bo go kocham.....