Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lallooonia

Jaka słodka wódka jest dobra?? POMOCY !!

Polecane posty

cytrynówka jest dobra to musze przyznać, ale nie w dużych ilościach :p

no wąłsnie Żołądkowa Gorzka z mięta jest DOBRA!!! wcale nie jak pasta!!! polecam drinka, ta wódka, sprite, lód i plasterek cytntyny, wchodzi jak woda:D i jest taki orzeżwiający

Gość dfgdf
ja bardziej czuję alkohol w wiśniówce aniżeli w żołądkowej ;)

no wąłsnie Żołądkowa Gorzka z mięta jest DOBRA!!! wcale nie jak pasta!!! polecam drinka, ta wódka, sprite, lód i plasterek cytntyny, wchodzi jak woda:D i jest taki orzeżwiający

Gość Iza87
http://webtrunki.pl/?k=p&id=103 TE wódeczke polecam! Pyszna, slodka, ale nie za slodka - taka w sam raz. Kobietom smakuje, a faceci twardziele tez nie pogardza. A jak nie, to rzeczywiscie zaladkowa gorzka jest ok. Nie jest tak zupelnie slodka, ale tylko troche - tak subtelnie.

wiśniówka śliwowica to pewno na pestkach i dlatego daje kopa :D

Żołądkowa Gorzka jest dość dobra w smaku, słodka, ale jakościowo to chujnia. Po pół literku, a nawet po ćwiartce, łeb napierrdala ostro :o Ze smakowych polecałbym Luksusową - Dzika jeżyna... nie dość że dobrze smakuje, to i ładnie pachnie, co do wódki raczej niepodobne, i głowa nie boli ;)

Gość dfgdf
nigdy nie miałam kaca po żałądkowej!! w dodatku ożna wejść na ich str internetową i zobaczyć że niedawno dostali jakieś wyróżnienie za żołądkową co prawda de luxe ale jednak ;-) za jakość włącznie.. aha żeby nie było pije jej takie ilości że powinnych zawsze cierpiałam- nie jestem alkohioliczka zeby nie bylo :D

Gość dfgdf
większość ludzi albo ubóstwia żołądkową albo niestety ma z nią przykre przeżycia i nie wraca do niej w ogóle :D ale ze zwykłymi wódkaminie jest przecież inaczej ;) zwykłe tj inne

Gość meszugene
żoładkowa jest pycha to fakt dobra ze spritem und ogórkiem :classic_cool:🖐️))